תותבת של 3 שיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תותבת של 3 שיניים
    נירה
    03/05/2013

שלום, אני בת 38 וחסרות לי 3 שיניים +שורשים שעקרתי בלסת התחתונה מצד שמאל. הייתי אמורה לעשות שם שתלים ושילמתי על זה מראש. לאחר פיענוח תוצאות הc.t הסתבר שאין לי מספיק עצם לשתלים ושעלי לבחור: השתלת עצם או תותבת. בחרתי בתותבת מחוסר תקציב. הרופא לקח מידות ובביקור שאחרי כבר הלביש את התותבת הקבועה (בלי זמנית בכלל). התותבת מורכבת מ3 שיניים שמונחות על חומר דמויי חניכיים וברזל שנתפס בהוק בשן שליד שלושת השיניים ושעובר מתחת ללשון ונתפס בהוק בשתי שיניים ומולבש על עוד שן בצד השני התחתון של הלסת. כבר ביום שלמחרת הורדתי את התותבת, כי הכאיבה לי מאוד, גם בחניכיים וגם בשן בצד השני עליה מולבש הברזל (שן עם סתימה מאוד מאוד גדולה). מכיוון ששילמתי מראש, הרופא צריך להחזיר לי את היתרה שנשארה, כי לא נעשו שתלים כמתוכנן. שאלתי היא כזאת: האם הגיוני שתותבת כזו עולה 6000 שקלים (או בסביבות סכום כזה?)?? מבירור שעשיתי אצל חברים, שכנים, רופאי שיניים וכו לא מצאתי תותבת בסגנון של התותבת שלי במחיר שעולה על 3000 שקלים. לקחת מחיר כפול נשמע לי לא הגיוני. כשפניתי לרופא הוא טען שהתותבת שלי עשויה מחומרים מאוד איכותיים לא מאקריל אלא מסאן גלסס (משהו כזה) ושהמתכת היא מתכת אמיתית ושהטכנאי שלו הוא הכי טוב שיש וכדומה. אני יודעת שיש מגוון מחירים ולכל רופא המחיר שלו, אבל הייתי רוצה כיוון מקצועי לגבי טיב החומרים וסוג החומרים בתותבת כזו והאם כל הסיפור שלי יכול להיות הגיוני או שמה הוא ניצל את העובדה שכבר שילמתי לו לפני תחילת הטיפול ועכשיו מנסה לעלות סתם את המחיר בטענות שווא. אני מרגישה ממש מרומה, כי הסיבה שפניתי לרופא זה היא העלות הנמוכה שהוא מפרסם את הטיפולים במרפאתו. עכשיו יוצא ששילמתי כפול מכל מי שבדקתי וגם את היתרה שנשארה לי אצלו הוא רוצה להחזיר לי בטיפולים נוספים ולא בביטול עסקה או כסף . אודה לכל סוג של עזרה/עצה. נירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תותבת של 3 שיניים

הוספת תגובה

• תותבת של 3 שיניים - תגובה

ד``ר יחיאל אלפרן
    05/05/2013

קשה לענות לתשובתך בפורום זה .מומלץ לגשת לדעה נוספת.
    מקובל שבתוכניות טיפול נותנים כמה אופציות ומתמחרים את זה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו