כללי-בריאות הפה ומשחות שיניים.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כללי-בריאות הפה ומשחות שיניים.
    שלומי כהן
    29/05/2013

היי.שלום רב וערב טוב.

היי שלום רב.וואי מלא זמן שלא הייתי בפורום הזה ובאתר הזה.מה שלומכם??הכל בסדר??

אהה רק רציתי להגיד ולשאול שני שאלות:

1) רציתי להגיד ולשאול שעד עכשיו אני משתמש בקולגייט טוטאל רגיל +מי פה קולגייט פלאקס רגיל בלילה ובבוקר ככה אני מצחצח שיניים זה בסדר לא?? אז רציתי לשאול ש..אני קניתי שיצא המשחת שיניים החדשה מבית חברת קולגייט אז קניתי את קולגייט אופטיק וויט החדשה,המשחה האדומה ולא השתמשתי בה עד היום ורציתי לשאול האם אפשר להשתמש בה כמשחה לכל דבר כמשחת שיניים רגילה...כי אני שואל את זה פשוט זה משחת שיניים שמלבינה ואני עד היום השתמשתי בקולגייט טוטאל רגיל,רגיל אז אם אני אשתמש בזה זה לא יעשה לי צבעים בשיניים לא יודע לא יזיק??

2) רציתי לשאול על אותו עיקרון אם אני סתם בא לי לעבור למשחות שייניים החדשות של חברת oral b שעד היום השתמשתי בקולגייט אז זה לא יזיק???אגב אתם יודעים שהמשחות שיניים שלהם זה חדש כי עד היום מאז שאני זוכר את עצמי לחברה הזו היה רק מברשות שיניים ורק בשנה האחרונה הם פיתחו סוף סוף משחות שיניים ומי פה אז אם בא לי לעבור לזה,לנסות את זה ולגוון זה לא יזיק אם עד היום השתמשתי בקולגייט??

מחכה לתשובה והמשך ערב טוב

שלומי כהן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כללי-בריאות הפה ומשחות שיניים. - תגובה

ד``ר גלית כהן
    30/05/2013

ככלל ניתן להחליף משחת שיניים. משחה שמתאימה לך ספציפית רצוי לשאות את השיננית או רופא השיניים שלך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כללית שמירה על בריאות הפה

שלומי כהן
    30/05/2013

היי שלום רב וערב טוב לך.

היי שלום רב לך גלית.היי. מה שלומך??הכל בסדר??

רק רציתי להגיד ולשאול שאם מחליפים אז זה לא פוגע בשיניים בשן עצמה..כלומר

בדנטין של השן או איך שזה לא נקרא???אם עד היום השתמשנו במשחה אחת ומסוימת ואז עוברים ומחליפים משחה אז לא פוגע בשיניים??

מחכה לתשובה והמשך ערב טוב וסופ"ש פשוט מ-ע-ו-ל-ה שיהיה לך.

שלומי כהן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כללית שמירה על בריאות הפה - תגובה

ד``ר גלית כהן
    31/05/2013

לא פוגע בשיניים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כללי שמירה על בריאות הפה

שלומי כהן
    02/06/2013

היי שלום אחה"צ טובים לך גלית ולכולם

היי שלום רב לך.הלום.היי מה שלומך??הכל בסדר??

אהה רק רציתי לשאול ויכול להיות שזה יישמע אותו דבר אבל רציתי לשאול ש..

אם אתמול בלילה והיום בבוקר השתמשתי בקולגייט אופטיק וויט החדשה והיום בלילה ומחר בבוקר אני אשתמש במשחת שיניים החדשה של oral b אז זה לא יפגע באימייל השן??

זה לא יעשה לי צבעים בשיניים או לא יודע מה??

וגם אם אתמול השתמשתי בקולגייט אופטיק וויט אתמול בלילה והיום בבוקר והשתמשתי והיום בלילה ומחר בבוקר אני חוזר להשתמש בקולגייט טוטאל רגיל מה שעד היום השתמשתי אז זה לא יפגע באימייל השן וכל זה??

מחכה לתשובה והמשך יום טוב

שלומי כהן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו