מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צרור שאלות.. שתלים. שן 46מאיר11/07/2013
שלום.
שאלה: שן 46 בסתימת שורש נשבר קיר אמרו צריך שתל .
מה יקרה אם לא אעשה שתל ואשאיר את השן ככה עם הסתימת שורש? הבנתי שיש הרבה שמשאירים ככה או דוחים?
שאלה שנייה- אבקת עצם מתי בודקים אם צריך לפני עקירה או אחרי עקירה. למה אחרי עקירה משאירים אותך 3 חודשים בלי כלום עד לשתל.?
מתי עושים צילום סיטי ומה מטרתו?
מה זה רגרדינציה הדרכה של השן מה זה בדיוק?
האם באמת עדיף שרק מומחה יעשה את העקירה והשתל?
איך אני באמת יכול לדעת שהרופא שם לי שתל עם תקן של - fda
סיימתי לא מזמן 3 כתרים אני רוצה קצת הפסקה. איך שומרים עליהם? אני מצחצח פעמיים ביום.
תודה וסליחה מראש על כל השאלות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צרור שאלות.. שתלים. שן 46 - תגובה
ד``ר גלית כהן13/07/2013כשצריך טיפול - צריך. אם אתה דוחה אותו זו אכן החלטה שלך, שאינה מבוססת על שיקול בריאותי.
תוספת עצם. לעיתים צריך ןלעיתים לא תלוי במצב העצם שנותרה לאחר העקירה. לעיתים ברור מראש שיהיה צורך בעצם ולעיתים רק לאחר העקירה ולפני ההשתלה. בניית העצם נקראית רגנרציה מודרכת.
אחרי העקירה מחכים למילוי מכתשית העקירה (האזור שנותר ריק לאחר עקירת השן) עי עצם שלך. התהליך לוקח זמן. כמו ריפוי שבר ביד למשל
מומחה או לא? החלטה שלך. רופא עיניים צריך מומחה או רופא משפחה? בחירה שלך.
שומרים על כתרים כמו ששומרים על שיניים: צחצוח, חוט דנטלי, תזונה נכונה ושיננית
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תחושת לחץ בשיניים אחרי עקירה
שימוש בחוטים בשביל מדידות
שחיקת שיניים - חריקת שיניים
בקשר למדידות של כתרים
בלוטה בצבע אדום מאחורי השן
לימודי סייעות שיניים איפה לומדים?
כאבי שיניים כשיש דלקת בסינוסים
נסיגת החניכיים יכולה לנבוע מריבוי טיפולים מיותרים ועמוקים אצל השיננית
אוכל נתקע ברווחים בשיניים
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?