כאבים בצד השמאלי בפה באיזור הלחי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בצד השמאלי בפה באיזור הלחי
    אלכס
    07/08/2013

כמובן שבפנים ולא מבחוץ לאורך הלחי

אז ככה מחודש יוני השנה 2013 התחילה להופיע אצלי תופעה שאין לי מושג ממה ולמה נתחיל מזה שהתחילו אצלי כאבים כאלה עולים ויורדים בצד השמאלי שבתוך הפה ממש באיזור של הלחי וכשאני שותה מים אני מתחיל להרגיש רגישות כזאת בשיניים ואגב לגבי הכאבים זה לא באופן קבוע יש רגעים שאין כאבים ואז זה ממשיך והכאבים מגיעים עד לאוזן השמאלי שלי יש לציין שאין לי שום כאבים ב לאכול בצד השמאלי כי אחרת אם זה היו השיניים היתי מרגיש את הכאבים מהשיניים פשוט כשאני נוגע בשיניים לא נראה שזה המקור מיהם רק אחרי שאני לוקח מלח ומים ושוטף את הפה אז זה מרגיע קצת ואז כעבור זמן מסוים ממשיך לכאוב מה שכן ובטוח הכאבים הם לא מפריעים לי לאכול או לשתות אבל מה שכן אני מרגיש אי נוחות בצד השמאלי בפה

אגב יש אצלי שן בינה שהתפוררה בצד השמאלי בפה ויש שם מספר חתיכות שאריות של השן האם יש מצב שזה בגלל זה יש לציין שכבר ביקרתי אצל רופא שיניים והוא אמר לי שאני צריך לעבור עקירה כירורגית של שן בינה

פשוט כבר 3 שנים מאז שהשן הבינה אצלי בצד השמאלי למטה התפוררה ויש מן חור כזה במקום השן עם מספר שאריות של השן הבינה ולא היו לי כאבים כאלה מדוע רק עכשיו ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבים בצד השמאלי בפה באיזור הלחי - תגובה

ד``ר עדי אריאלי
    09/08/2013

שלום אלכס,
    איני יכול לענות ללא בדיקה. אם יש שן בינה המיועדת לעקירה אז יתכן שזו הבעייה.
    ממליץ להיבדק ולטפל
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו