גשר וקיבוע בשיניים דחוף !!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גשר וקיבוע בשיניים דחוף !!
    תום
    14/08/2013

אני כרגע נימצא בטייפול בגשר ורציתי לשאול אם השלב של הקיבוע בשינים ( חוט ממתכת כזה שמקבע כמו פלטה רק קבועה ולא רואים אותה זה בפנים ) רצית לשאול אם אפשר לעשות קיבוע אחרי שמורידים כבר את הגשר ולא אם הקוביות של הגשר זאת אומרת אם אני מוריד נניח היום אז שבוע הבא אני יוכל לעשות קיבוע בלי גשר בשינים כי אני חייב להוריד היום אז שבוע הבא אפשר לעשות קיבוע על שינים חלקות זאת אומרת ? אשמח מאוד אם תענו לי זה מאוד דחוף וחשוב ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גשר וקיבוע בשיניים דחוף !!

הוספת תגובה

• גשר וקיבוע בשיניים דחוף !! - תגובה

ד``ר יחיאל אלפרן
    17/08/2013

האם מדובר בישור שיניים?אז נא לפנות לפורום אורטודונטיה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גשר וקיבוע בשיניים

שלומי כהן
    21/08/2013

היי שלום רב תום.

היי שלום רב תום.שלום לך.

שלום אהה רק רציתי להשיב לך על הודעתך שכתבת....לגבי הקיבוע אחרי הגשר..אז בהחלט אתה יכול לעשות קיבוע אחרי הגשר..זה מה שלי עשו...גם לי היה לפני שנתיים ב-2011 עשו לי גשר בשיניים ואחרי שהורידו לי אותם השנה הזאת,השנה הנוכחית ,הורידו לי אותם אחרי שנתיים במרץ 2013 אז אחרי שהורידו לי אותם עשו לי קיבוע אומנם בהתחלה קיבוע רק בלסת העליונה ואז אחרי חודש משהו כזה קיבוע בפנים שלא רואים את זה בלסת התחתונה,קיבוע פנימי כזה בתוך השיניים....

אז אפשר לעשות אחרי היישור שיניים.

שיהיה לך המשך יום טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו