מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה קורה לשן אחרי שתם תוקפו של כתר?לנה28/08/2013
בדקתי מידע על כתרים ורשום שם כל מיני מספרים של שנים (של כמה זמן מחזיק הכתר).
אבל בשום מקום לא רשום מה קורה אחרי זה.
האם שמים כתר חדש?
או
צריכים לעקור את השן ולשים שתלים?
מה הלאה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה קורה לשן אחרי שתם תוקפו של כתר? - תגובה
ד``ר יחיאל אלפרן02/09/2013כתר זה לא תרופה .אין לו זמן תפוגה.אם לא נישבר ואין עששת או דלקת או סדק בשורש ....אין צורך להחליפו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה קורה לשן אחרי שתם תוקפו של כתר? - תגובה
ד``ר יחיאל אלפרן02/09/2013כתר זה לא תרופה .אין לו זמן תפוגה.אם לא נישבר ואין עששת או דלקת או סדק בשורש ....אין צורך להחליפו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה,
לנה02/09/2013רופאה אחד אומר לי שיש לי עששת מתחת לכתרים )(גשר של 4 קידמיות)
והשני אומר שלא.
מה לעשות? אי אפשר לקחת סיכון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה, - תגובה
ד``ר יחיאל אלפרן03/09/2013לקחת דעה נוספת אצל רופא שאת מאמינה בו או לשלוח צילום לפורום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמפראה בה עשיתי צילומי שינים
לנה11/09/2013לא מסכימה לי לקחת את צילומי השיניים שלי . אני שילמתי עליהם הרבה כסף ובנוסף לזה נחשפתי להרבה קרינה, אני לא מבינה למה הם מסבכים הכל ולמה אני צריכה ללכת ולשם מהתחלה שוב על הצילומים ושוב להיחשף לקרינה.
אותה המרפאה שאמרה שציריכים להוריד לי את גשר הכתרים ולעשות חדש כי יש לי עששת (הגשר בן 3 שנים) , למרות שרופא אחר אמר שאין לי שם עששת (בלי לבדוק) צילומים.
בנוסף הרופא במרפאה הזאת אמר שייקח להם לעשות לי את הכתרים בן 3 ל4 חודש, האם זה הגיוני בכלל ?
מחר אני הולכת לישמוע עוד דעה.
האם זה הגיוני שמרפאה או רופא יכול להגיד לי שאני צריכה להוריד אותם ולעשות חדשים רק בשבל הרווח שלהם ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה, - תגובה
ד``ר יחיאל אלפרן03/09/2013לקחת דעה נוספת אצל רופא שאת מאמינה בו או לשלוח צילום לפורום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תחושת לחץ בשיניים אחרי עקירה
שימוש בחוטים בשביל מדידות
שחיקת שיניים - חריקת שיניים
בקשר למדידות של כתרים
בלוטה בצבע אדום מאחורי השן
לימודי סייעות שיניים איפה לומדים?
כאבי שיניים כשיש דלקת בסינוסים
נסיגת החניכיים יכולה לנבוע מריבוי טיפולים מיותרים ועמוקים אצל השיננית
אוכל נתקע ברווחים בשיניים
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?