התייעצות בנושא טיפול שיניים רשלני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות בנושא טיפול שיניים רשלני
    נוגה
    26/03/2008

שלום,
    התחלתי לקבל טיפול שיניים אצל רופא א' שכלל סתימות ,טיפולי שורש, תותבת וכו'.
    אחרי שסיימתי את הטיפול הכאבים נמשכו ולא הסתיימו וכשנגשתי והתלוננתי בפני הרופא הוא טען שאני רגישה יותר מדי והטיפול שנתן הוא 10.
    חיכיתי תקופה קצה בתקווה שהכאבים יעברו אך כשזה לא עבר והתחיל להחריף החלטתי לגשת לרופא אחר.ואכן כך עשיתי,שנגשתי לרופא ב' וביקשתי לקבל טיפול הוא דרש ממני צילום סטטוס ואמר שבלי זה הוא לא מוכן להתחיל וכשעשתי את הצילום שעלה 120 ש"ח הוא נדהם לראות שמתחת לתותבת יש לי דלקת ויש שיניים שמסתתרות מתחת לחניכיים.
    בקיצור מצב השיניים שלי היה קטסטרופלי.
    השאלה שלי מה התקנון של תחילה טיפול שיניים והאם יש עילה לתביעת רופא א' על רשלנות בטיפול איך מתחילים טיפול שיניים כהלכה?
    אודה לכם מאוד על תשובה וייעוץ ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• יעוץ

ד``ר עדי אריאלי
    01/04/2008

שלום נוגה,
    הפורום שלנו עוסק בתחום המקצועי של רפואת שיניים ולא המשפטי. איני יכולה לענות לך שכן איני בקיאה בכל פרטי המקרה, ובנוסף איני עורכת דין לעינייני רשלנות רפואית. אני ממליצה לך להפנות את השאלה לפורמים שעוסקים בנושא
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו