עקירת שן והשתלה באותו? רצוי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עקירת שן והשתלה באותו? רצוי?
    ניצה
    15/09/2013

האם רצוי לעקור שן ובאותו יום להשתיל בורג. רצוי. או מקור לבעיות? בפעם הקודמת חיכיתי עד להגלדה ואח"כ עשיתי השתלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עקירת שן והשתלה באותו? רצוי? - תגובה

ד``ר יחיאל אלפרן
    16/09/2013

שני השיטות קבילות .זה על פי שיקולו של הרופא המטפל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה תלוי בהרבה דברים

יעל ברזילי
    21/09/2013

אני אמנם לא מומחית להשתלות שיניים, אבל היום, כמו שנאמר לך כאן, שתי השיטות מקובלות. כמו שנכתב בפורום אחר בנושא השתלות שיניים (הפורום של דפי זהב), הכל תלוי גם בנתונים האישיים שלך וגם במיומנות של הרופא. העמסה באותו יום בטוח תחסוך לך כאבים ואי נעימות (המתנה של כמה חודשים כשרק הבורג בפה זה בטוח לא נעים...) והרבה רופאים אומרים שככה גם עצם הלסת בנקודה של ההשתלה תחזקת מהר יותר, אבל מה עדיף? את זה אי אפשר לדעת. תצטרכי לוודא שאת עושה את זה אצל רופא מומחה, ולשאול אותו שאלות כדי להיות רגועה.

כמו שאת בטח שמה לב, אני יודעת הרבה על התחום, וזה בין היתר כי שאלתי הרבה שאלות (אני אמנם מתחום הרפואה, אבל בהתמחות אחרת לגמרי כך שזה לא תורם לי הרבה במקרה הזה...). תשאלי, ורק ככה תרכשי את הביטחון הדרוש.
    שיהיה לך בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו