מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מזילה רוק בשינהאודליה03/10/2013
אני בת 40, ובחודשים האחרונים אני מתעוררת בלילה כשהפנים שלי מלאי רוק (הלחי, הצוואר וגם הבגד בחלק העליון).
אני לא סובלת מבעיות נשימה, אין לי שיניים תותבות
מדובר בכמות כל כך גדולה של רוק, שזה די מבהיל ומדאיג
מה יכולה להיות הבעיה? האם פניה לרופא שיניים היא נכונה או עליי להיוועץ ברופא משפחה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצטרף לשאלה ואני בן 26
מישהו03/10/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה אפשר לעשות
שי08/10/2013לסגור את הפה, את כבר תבלעי את הרוק בצורה אוטומטית
ולישון עם הראש כלפי מעלה ולא הצידה
*אני רק מבקר בפורום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש מצחיק - אם אתה רק מבקר בפורום,
אודליה08/10/2013עדיף שלא תתן תשובות כאלה טפשיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא התכוונתי לצחוק אתך או עליך
שי09/10/2013סליחה עם פירשת את זה בצורה כזו, רק ניסיתי לעזור
את רואה שלא עונים לך כאן על השאלה שלך כבר כמעט שבוע, בזמן ששאלות אחרות כן נענות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזילה רוק בשינה - תגובה
ד``ר יחיאל אלפרן09/10/2013יש הרבה סיבות לכך.אם את לא סובלת מבעיות שיניים או דרכי הנשימה העליונות.אז יש סיבות אחרות כמו שינה לא רגועה והפרעות שינה .בעיות נאורולוגיות .מחלות שונות וגם תרופות מסויימות.רצוי להתחיל את החקירה אצל רופא המשפחה.אפשר לקרא על זה באתרים באנגלית night drooling. האמת שחויתי את זה באופן אישי מספר פעמים.אני מיחס את זה לעצמי כשינה לא נינוחה ונשימת פה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה
אודליה12/10/2013השינה שלי לא רציפה, מאוד חלשה - ואני מתעוררת אין ספור פעמים בלילה.
אני אקח את הצעתך לתשומת ליבי ואפנה לרופא המשפחה
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תחושת לחץ בשיניים אחרי עקירה
שימוש בחוטים בשביל מדידות
שחיקת שיניים - חריקת שיניים
בקשר למדידות של כתרים
בלוטה בצבע אדום מאחורי השן
לימודי סייעות שיניים איפה לומדים?
כאבי שיניים כשיש דלקת בסינוסים
נסיגת החניכיים יכולה לנבוע מריבוי טיפולים מיותרים ועמוקים אצל השיננית
אוכל נתקע ברווחים בשיניים
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?