ריח רע מהפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריח רע מהפה
    אלמונית
    08/10/2013

היי,
    לאחרונה יש לי ריח לא כל כך טוב מפה, לא יודעת ממה זה אבל רציתי לדעת מה יכול לעזור? מסטיקים אצלי זה בקבוע, אבל זה עדיין מורגש לי ופשוט לא נעים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריח רע מהפה

הוספת תגובה

• לגבי ריח פה רע:

שירלי
    09/10/2013

המסטיקים נותנים מענה לפרק זמן קצר ואם תגלי ממה זה נובע, תוכל לטפל בריח ביעילות.
    אני לא רופא, אבל מהידוע לי הרבה פעמים ריח רע כזה נובע מחיידקים ולכן טיפול בכך, יכול לעזור.
    רופא השיניים שלי המליץ על נטילת תוסף פרוביוטי שנקרא ביובליס כדי לטפל בכך, טרם התחלתי ליטול אך מקווה שיסייע.
    מציעה שתערכי בירור רפואי ממה נובע הריח ותטפלי בגורם לו.

בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ריח רע מהפה - תגובה

ד``ר גלית כהן
    09/10/2013

ריח מהפה נובע בד"כ מאבנית ודלקת חניכיים או מוקדי ריקבון עששתיים נרחבים בפה. פני לרופא שיניים לבדיקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

אלמונית
    17/10/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו