סתימה בחודש תשיעי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סתימה בחודש תשיעי
    שירן
    22/10/2013

היי ,
    עכשיו עשיתי סתימה וכשהייתי בטיפול שמעתי את הרופא אומר לסייעת שתכין לי זריקה עם אדרנלין , קיבלתי מנה וחצי . לאחר מכן הוא עשה לי סתימה כסופה .
    כשקראתי עכשיו באינטרנט ראיתי שאומרים שאסור לעשות בהריון זריקה עם אדרנלין וסתימה כסופה , האם יש איסור כזה באמת ? או שזה בסדר ?
    האם יש משהו שכדאי לי לעשות כעת ?
    אני ממש בלחץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סתימה בחודש תשיעי

הוספת תגובה

• סתימה בחודש תשיעי - תגובה

ד``ר יחיאל אלפרן
    22/10/2013

אם לא הייתה לך בעיה עם האדרנלין בזמן הטיפול ללא קשר להריון אז לא צריכה להיות בעיה גם בהמשך.לגבי הסתימה הכסופה יש בתחום הרפואה המשלימה שמתנגדים לה.הרפואה הקונבנציונלית אינה אוסרת שימוש בה.אם את נוטה להאמין במשלימה אז הייתי מיעץ לך לפנות לנטורפאט ליעוץ לגבי תוספי תזונה בהקשר לסתימה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סתימה בחודש תשיעי - תגובה

ד``ר יחיאל אלפרן
    22/10/2013

בכל אופן אין מה להיות מודאגת כרגע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

שירן
    22/10/2013

נרגעתי ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו