שיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיניים
    איתי
    27/10/2013

שלום רב.
    אני בן 23 . במשך זמן רב מאוד שנתיים הייתי מצחצח שיניים פעם אחת מד יום ביומו.
    טיפול השיננית הראשון שלי היה רק לפני כשנה.
    שמתי לב שחלק משיני הצהיבו ואני בטוח שזה עקב כך כי אני לא עשנתי ולא מעשן בכלל.
    שאלותיי הן:
    1. מה ניתן לעשות כדאי שהשיניים יחזור לצבען המקורי?
    2. תביאו לי טיפים איך לשמור על בריאות השיניים?
    3.האם שימוש יום יומי במי פה זה בריא?
    מאז הטיפול הראשון אצל שיננית אני מקפיד ללכת כל כחצי שנה לשיננית.
    ושאלתי האחרונה:
    האם עקב כך שאני צחצתי שיניים פעם אחת ביום גרם לאבן שן ולשינוי צבע השיניים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיניים

הוספת תגובה

• שיניים - תגובה

ד``ר גלית כהן
    27/10/2013

ככלל צריך ללכת לשיננית לפחות פעמיים בשנה (רוב האנשים, צריך לזכור שקצב צבירת האבנית משתנה מאדם לאדם)
    יש לצחצח שיניים לפחות פעמיים ביום, ולהקפיד להשתמש במיכשור מותאם (למצב שיניך) לניקוי בין השיניים.
    שימוש במי פה מועיל בהחלט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיניים-תשובה

שלומי כהן
    27/10/2013

היי שלום רב איתי.שלום וערב טוב לך.

שלום רב איתי.היי.ערב טוב לך.

אהה היי שלום אני רק רוצה להגיד להגיד לך משהו ,אומנם אני לא רופא שיניים אבל אני מאוד מאוד מקפיד על הגיינת הפה ובריאות הפה שלי.

אני רוצה להגיד לך משהו שקשור לשיניים שלנו. אם אתהכ רוצה לשמור על בריאות הפה טובה ,אני לא יודע למה שנים רבות ציחצחת את השיניים שלך רק פעם אחת ביום....אז אתה צריך להתחיל לצחצח את השיניים שלך פעמיים ביום.

כולם יודעים היום ששיניים מצחצחים לפחות פעמיים ביום כדי לשמור על בריאות פה טובה ושיניים טובות. רופאי שיניים בישראל ממליצים לצחצח שיניים שלוש פעמיים בלילה,בבוקר ובצוהריים באיזה 1-2 ככה בצוהריים..אני אישית מניסיון שלי ושאני הולך לשיננית שלי אני ממליץ לך לצחצח שיניים לפחות פעמיים ביום שהצחצוח הכי חשוב הוא בלילה..ואני מדגיש בלילה לפני השינה כי כל היום אכלנו ושתינו ואם אתה לא מצחצח שיניים לפני השינה אז החיידקים שנוצרו בעקבות האוכל יתחילו להתרבות ולהרוס לך את השיניים מה גם שאתה הולך לישון עם פה מסריח.אז בלילה זה הכי חשוב לצחצח שיניים.

עכשיו אני אגיד לך איך אני מצחצח שיניים ושומר על בריאות הפה שלי....אבל אתה תעשה מה שאתה רוצה...

אני בלילה עושה מנקה לשון,משחת שיניים,מי פה וחוט דנטלי ובבוקר שאני קם מנקה לשון ,משחת שיניים ומי פה.....אגב כדאי לך להתחיל ולהשתמש במנקה לשון ומי פה....זה מאוד תורם לבריאות הפה..

שיהיה לך ב-ה-צ-ל-ח-ה..

שלומי כהן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו