מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שינייםאיתי27/10/2013
שלום רב.
אני בן 23 . במשך זמן רב מאוד שנתיים הייתי מצחצח שיניים פעם אחת מד יום ביומו.
טיפול השיננית הראשון שלי היה רק לפני כשנה.
שמתי לב שחלק משיני הצהיבו ואני בטוח שזה עקב כך כי אני לא עשנתי ולא מעשן בכלל.
שאלותיי הן:
1. מה ניתן לעשות כדאי שהשיניים יחזור לצבען המקורי?
2. תביאו לי טיפים איך לשמור על בריאות השיניים?
3.האם שימוש יום יומי במי פה זה בריא?
מאז הטיפול הראשון אצל שיננית אני מקפיד ללכת כל כחצי שנה לשיננית.
ושאלתי האחרונה:
האם עקב כך שאני צחצתי שיניים פעם אחת ביום גרם לאבן שן ולשינוי צבע השיניים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיניים - תגובה
ד``ר גלית כהן27/10/2013ככלל צריך ללכת לשיננית לפחות פעמיים בשנה (רוב האנשים, צריך לזכור שקצב צבירת האבנית משתנה מאדם לאדם)
יש לצחצח שיניים לפחות פעמיים ביום, ולהקפיד להשתמש במיכשור מותאם (למצב שיניך) לניקוי בין השיניים.
שימוש במי פה מועיל בהחלט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיניים-תשובה
שלומי כהן27/10/2013היי שלום רב איתי.שלום וערב טוב לך.
שלום רב איתי.היי.ערב טוב לך.
אהה היי שלום אני רק רוצה להגיד להגיד לך משהו ,אומנם אני לא רופא שיניים אבל אני מאוד מאוד מקפיד על הגיינת הפה ובריאות הפה שלי.
אני רוצה להגיד לך משהו שקשור לשיניים שלנו. אם אתהכ רוצה לשמור על בריאות הפה טובה ,אני לא יודע למה שנים רבות ציחצחת את השיניים שלך רק פעם אחת ביום....אז אתה צריך להתחיל לצחצח את השיניים שלך פעמיים ביום.
כולם יודעים היום ששיניים מצחצחים לפחות פעמיים ביום כדי לשמור על בריאות פה טובה ושיניים טובות. רופאי שיניים בישראל ממליצים לצחצח שיניים שלוש פעמיים בלילה,בבוקר ובצוהריים באיזה 1-2 ככה בצוהריים..אני אישית מניסיון שלי ושאני הולך לשיננית שלי אני ממליץ לך לצחצח שיניים לפחות פעמיים ביום שהצחצוח הכי חשוב הוא בלילה..ואני מדגיש בלילה לפני השינה כי כל היום אכלנו ושתינו ואם אתה לא מצחצח שיניים לפני השינה אז החיידקים שנוצרו בעקבות האוכל יתחילו להתרבות ולהרוס לך את השיניים מה גם שאתה הולך לישון עם פה מסריח.אז בלילה זה הכי חשוב לצחצח שיניים.
עכשיו אני אגיד לך איך אני מצחצח שיניים ושומר על בריאות הפה שלי....אבל אתה תעשה מה שאתה רוצה...
אני בלילה עושה מנקה לשון,משחת שיניים,מי פה וחוט דנטלי ובבוקר שאני קם מנקה לשון ,משחת שיניים ומי פה.....אגב כדאי לך להתחיל ולהשתמש במנקה לשון ומי פה....זה מאוד תורם לבריאות הפה..
שיהיה לך ב-ה-צ-ל-ח-ה..
שלומי כהן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תחושת לחץ בשיניים אחרי עקירה
שימוש בחוטים בשביל מדידות
שחיקת שיניים - חריקת שיניים
בקשר למדידות של כתרים
בלוטה בצבע אדום מאחורי השן
לימודי סייעות שיניים איפה לומדים?
כאבי שיניים כשיש דלקת בסינוסים
נסיגת החניכיים יכולה לנבוע מריבוי טיפולים מיותרים ועמוקים אצל השיננית
אוכל נתקע ברווחים בשיניים
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)