האם יש חור מאחורי הסתימה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם יש חור מאחורי הסתימה?
    שלמה
    06/11/2013

שלום,

לפני כחצי שנה הלכתי לרופא שיניים לבדיקה שגרתית. הרופא ביקש שאני אעשה בדיקת נשך X4 וכך עשיתי. לאחר שהוא קיבל את הצילומים במייל, הוא אמר לי שכל השיניים בסדר ואין צורך באף טיפול.
    אתמול הלכתי לרופא שיניים אחר. הוא הסתכל על אותם צילומי נשך שהבאתי איתי מלפני חצי שנה ואמר שיש לי חור בשן 45 מאחורי הסתימה הקיימת ושזה עלול לדרוש טיפול שורש.
    מצורף הצילום מלפני חצי שנה. אשמח לקבל חוות דעת שלישית האם קיים באמת חור מאחורי הסתימה.

תודה מראש,
    שלמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם יש חור מאחורי הסתימה?

הוספת תגובה

• האם יש חור מאחורי הסתימה? - תגובה

ד``ר גלית כהן
    07/11/2013

זה יכול להיות עששת מתחת לשחזור , אבל באותה מידה יכול להיות מצע רדיולוצנטי (שאינו נראה ברנטגן) מתחת לסתימה , שכן זהו שחזור עמוק.
    השוואה לצילום ישן תתן תשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צילום שיניים עדכני

שלמה
    08/11/2013

תודה על תשובתך המהירה.

אני מצרף את הצילום שיניים העדכני. האם כעת ניתן להסיק מהי הבעיה?

שוב תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צילום מצורף

שלמה
    08/11/2013

הצילום לא צורף התגובה הקודמת...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו