כאבים בשיניים הטוחנות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בשיניים הטוחנות
    מאור
    07/11/2013

שלום, בשתי השיניים הטוחנות העליונות שלי יש לי סתימות שחורות עוד מגיל צעיר ביותר [לא יודע מתי בדיוק, אבל אני מאמין שעוד מבית הספר היסודי]. בשנתיים האחרונות, השיניים הללו שינו צבע והן כחולות-אפורות, והדבר המרגיז הוא שבכל פעם שאני קופץ או עושה צעד חזק - הן כואבות. כאילו הכאב ישר עובר לשם, מרגיש שהן עומדות ליפול בכל פעם שאני קופץ. זה מאוד כואב ומאוד מציק. הן לא מתנדנדות. יותר מזה, גם כשאני מקנח את האף חזק - כל הכאב עובר לשתי השיניים הללו בלבד - ואני מרגיש כאילו הן הולכות ליפול מהמקום.

מה הבעיה? מה הסיבה שכל הכאב משודר לשם, ולמה הן כחולות? אשמח לתשובות [נא להימנע מתשובות כמו "לך לרופא הקרוב שיבדוק אותך", כי אני עצלן מדי ללכת ללא תשובה ובנוסף, אני עובד מאוד קשה כך שאין לי זמן בכלל].

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בשיניים הטוחנות

הוספת תגובה

• כאבים בשיניים הטוחנות - תגובה

ד``ר עדי אריאלי
    08/11/2013

שלום מאור,
    שינוי הצבע יכול להעיד על אובדן חיות השיניים. הכאב במהלך קינוח האף הוא בגלל סמיכות השיניים לסינוס שקשור אנטומית לאף.
    מתיאורך נשמע שיש בעייה.
    עלייך לגשת לבדיקה מסודרת.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו