ניקוי שיניים וזה מופנה לגלית כהן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניקוי שיניים וזה מופנה לגלית כהן
    שלומי כהן
    12/11/2013

אהה היי שלום רב וצוהריים טובים לכולם.

אהה היי שלום רב לכם.

שלום רק רציתי להגיד ולשאול ש: קודם כל לפני שאני אגיד את מה שרציתי להגיד ולשאול

אני רק רוצה להגיד שזה מופנה לגלית כהן בעיקר אבל גם אם רופאים אחרים פה בפורום יענו לי זה יהיה בסדר.

גלית כהן את עובדת במרפאת השיניים מדארט מבשרת ציון נכון??

אז סתם רק רציתי להגיד ולשאול שביום ראשון היה לי שיננית אצל צילה גרינברג במרפאת שיניים שהיא ליד הבית שלי..

עכשיו אני רק רוצה להגיד שהתור הזה נקבע כבר לפני חצי שנה ויותר.עכשיו ביום ראשון צילה השיננית לא עשתה לי בסוף את הניקוי מכיוון שקרה איזה מקרה.

עכשיו מה שקרה ואני לא תיכננתי את זה ..זה פשוט קרה..יצא ככה עשיתי לפני שבועיים/שלושה במרפאת שיניים אחרת בקניון מלחה ניקוי שיניים אצל שיננית...עשיתי ב-20/10/013

ומכיוון שעבר רק שבועיים שלושה אז ביום ראשון צילה השיננית לא עשתה לי ניקוי וזה לא שהיא לא רצתה פשוט היא אמרה לי שהיא לא רוצה להרוס לי את הפה והשיניים. והשאלה שלי היא שהאם היא פעלה בסדר?האם היא צודקת???

עכשיו סתם היא דחתה לי את התור ביום ראשון ל-5/01/014.......וזהו רציתי לשאול האם היא הייתה בסדר..פעלה ועשתה בסדר???

נ.ב-:

-אהה היי אני רוצה לשאול שאלה לא קשורה למה ששאלתי ואמרתי פה.רציתי לשאול לגבי מי פה(שטיפת פה דנטלית שיש היום בחנויות)

רציתי לשאול שהאם זה בסדר מבחינת רפואת השיניים בישראל שאני שוטף את הפה שלי במים אחרי שאני עושה מי פה??

אני משתמש במי פה בלילה שאני מצחצח לפני השינה ובבוקר....ופשוט אחרי שאני משתמש בקולגייט פלאקס אז אני שוטף את הפה שלי במים..אז זה בסדר???

מחכה לתשובה ויום טוב.

שלומי כהן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ניקוי שיניים וזה מופנה לגלית כהן - תגובה

ד``ר גלית כהן
    14/11/2013

מיותר ולא נחוץ לעשות ניקוי לכ מס שבועות.
    השיננית צדקה בכך שלא עשתה ניקוי לא נחוץ, חבל שלא ביטלת את התור לאחר שעשית ניקוי במרפאה אחרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו