מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חידוש טיפול שורש נכשל?רן16/11/2013
לפני כמה שנים עשו לי טיפול שורש בשן 16 בגלל חור גדול ואחכ לשים גם מבנה. לפני חודש התגלה לי עדיין דלקת קטנה בשן 16 (שורש) למרות שלא הרגשתי כלום...
בשבוע שעבר הסתיים חידוש טיפול שורש בשן 16. הרופא אמר שאני צריך לעשות מבנה וכתר זמני בהקדם האפשרי...
דבר אחד שמדאיג אותי מאוד כי לאחר השבוע השן נראה בסדר ללא כאב או אין רגישות לקור או לחום בכלל
אך מאז השבוע זה מתחיל קצת נפיחות בחניכיים איפה מעל שורש נמצא.
גם כשאני נוגע על לחי או החניכיים באצבע שלי שאיפה נמצא שורשים של השן 16 ,זה קצת כואב...
אז מה זאת אומרת? זה אמור להירפא עם הזמן או עלי לבקש מרופא לעשות טיפול שוב (חידוש טיפול שורש)?
(בגלל הזה אני לא מוכן לעשות מבנה וכתר זמני עכשיו אחרת אזרוק כסף לחינם ואולי בסוף לעקור את השן?)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חידוש טיפול שורש נכשל? - תגובה
ד``ר יחיאל אלפרן16/11/2013לעיתים יש תגובה דלקתית אחרי טיפול או חידוש טיפול שורש.הרופא המטפל צריך לשקול את המשך הטיפול.בנתיים רצוי לעקב את ביצוע מבנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה.. מחר או מחרתיים
רן16/11/2013אתקשר לרופא שביצע את חידוש טיפול שורש לברר על כך.
כמובן אני יודע שאצטרך לעשות מבנה אך עדיף קודם לטפל את הבעיה הזו אחרת חבל שוב לפרק את המבנה שוב...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תחושת לחץ בשיניים אחרי עקירה
שימוש בחוטים בשביל מדידות
שחיקת שיניים - חריקת שיניים
בקשר למדידות של כתרים
בלוטה בצבע אדום מאחורי השן
לימודי סייעות שיניים איפה לומדים?
כאבי שיניים כשיש דלקת בסינוסים
נסיגת החניכיים יכולה לנבוע מריבוי טיפולים מיותרים ועמוקים אצל השיננית
אוכל נתקע ברווחים בשיניים
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)