רגישות בשיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רגישות בשיניים
    דנה
    19/11/2013

עשו לי בשתי השיניים שלפני שן הבינה שכבר מזמן איננה, מצד ימין בלסת התחתונה סתימה ענקית במקום הסתימה הקודמת.רופא השיניים אמר שהיה שם ריקבון, הוא ניקה אבל באמת הסתימה החדשה ענקית.מאז, יש לי רגישות לקור.הלכתי אליו שוב והוא אמר שמאחר והשורש קצת חשוף וגם יש קצת נסיגת שיניים, הוא שם חומר מסוים כציפוי על השיניים כדי להפחית את הרגישות.עדיין אני מרגישה את הרגישות המציקה והוא אמר שבגלל שהוא "חפר" הרבה ועמוק יקח זמן עד שהרגישות תחלוף.אני בת 39 ונראה לי כל הסיפור קצת מוזר.מה דעתך?האם זה ייתכן שלוקח זמן עד שהרגישות תחלוף? הכאב מטריד אותי ומפריע לי לאכול כמו שצריך ואפילו לשתות או לשטוף את הפה.תודה מראש על העזרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רגישות בשיניים

הוספת תגובה

• רגישות בשיניים - תגובה

ד``ר גלית כהן
    23/11/2013

תשובת הרופא שלך הגיונית ביותר. לאחר סתימה גדולה יכולה להיות רגישות אפילו מספר שבועות. היה לו הרבה יותר פשוט לעשות לך טיפול שורש מבנה וכתר במקום לנסות להציל את השן, ואז ודאי לא היית מרגישה כלום, אבל היתה פגיעה לא הכרחית בשן בריאה. טוב מאד שכך עשה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ד"ר גלית ועוד שאלה קטנה ברשותך

ת.
    29/11/2013

חזרתי לרופא השיניים לאחר 3 שבועות של כאבים מטרידים כשאני אוכלת משהו קר וכשאני אוכלת/טוחנת אוכל.הוא הציע לעשות כתר על השן הבריאה ללא טיפול שורש.זה נשמע לי מוזר כי אף פעם לא שמעתי שעושים דבר כזה ללא טיפול שורש.מה דעתך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו