הודעה באופן כללי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הודעה באופן כללי
    שלומי כהן
    01/12/2013

שלום רב וצוהריים טובים לכולם.

שלום רב לכולם.היי אני מקווה שזה בסדר...שאני לא מציף את הפורם הזה

בהודעות שלי....או שאני משגע פה את הפורום...מקווה שזה בסדר גמור.

אה רק רציתי להגיד ולשאול שתי שאלות:

1) ביום שישי האחרון בגלל שנגמר לי המשחת שיניים והמי פה של קולגייט אז הלכתי לסופר פארם והאמת התלבטתי מאוד האם להמשיך קולגייט או לקנות את המשחת שיניים של oral b והמי פה שלהם...

באמת התלבטתי...חח(הלוואי שזה יהיה הצרות של כולנו).. בסוף המשכתי עם קולגייט אז קניתי שוב את המשחת שיניים שלהם קולגייט טוטאל והמי שלהם קולגייט פלאקס..

ורציתי לשאול זה בסדר???זה גם בסדר להשתמש עם קולגייט לא??

2) רציתי לשאול באופן כללי......ש..אני לא יודע איך לשאול את זה אבל אני פשוט אשאל...

אני רוצה להגיד שאני לא נולדתי עם שיניים צהובות או אף פעם לא היה לי שיניים צהובות..ואני גם לא מעשן...בכלל לא מעשן!!!לא סיגריות ולא נרגילות וגם לא שותה משקאות אלכוהוליים..כמו וודקה וכל זה...

וסתם עכשיו נהיה לי קצת בשיניים שלי קצת צהוב לא ממש..מעיין צהוב-שחור כזה טיפה..לא ממש....צבע אחר בשיניים..ואני יודע למה...

בגלל שאני שותה הרבה משקאות ממותקים..שזה מכיל כמויות רבות של סוכר...ואני גם שותה תה לפעמים..

ורק פעם אחת ורק בסופ"ש כוס אחת של יין אדום...אבל רוב השבוע מלא מלא משקאות ממותקים..
    שזה מכיל סוכר וכאלו...ורציתי לשאול האם ניקוי שיניים אצל השיננית יכול להוריד את הצבע הזה מהשיניים שלי נכון??

זה רק צביעה חיצונית כזאת שנגרמה בגלל משקאות ממותקים ששתיתי וקצת תה לפעמים....ואני רוצה להדגיש ולומר שאני לא נולדתי או שהיו לי בעבר שיניים צהובות..זה פשוט נהיה לי מעיין גוון אחר של צבע אחר בשיניים בגלל שאני שותה תה לפעמים ומלא מלא משקאות ממותקים שמכילים סוכר או סוכרוז ברמות גבוהות...אז הניקוי יכול להסיר את זה נכון....זה יירד הצביעה החיצונית הזאת???

מחכה לתשובה ויום טוב.

שלומי כהן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הודעה באופן כללי

הוספת תגובה

• הודעה באופן כללי - תגובה

ד``ר יחיאל אלפרן
    18/12/2013

oral b pro expert הינה המשחה היחידה שמכילה סטאנוס פלוריד מיוצב הינו המשחה לא מכתימה יש אפקט קוטל חיידקים ומעקב אותם.פוליפוספט שמסיר את הכתמים כלומר גרגירי לכן יש להזהר בשמוש יתר או בחוזקה מידי.לכן יש למשחה זאת יתרונות יחסיים על משחות אחרות.פעמים ביום זה בסדר גמור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו