כללי-בריאות הפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כללי-בריאות הפה
    שלומי כהן
    22/12/2013

שלום רב וערב טוב לכולם לצוות פורום של רפואת שיניים.

שלום רב וערב טוב.

אהה היי רק רציתי להגיד,לומר ולשאול ש: בשבוע שחלף אתמול במוצ"ש,השבוע האחרון

הלכתי לסופר פארם וקניתי את משחת השיניים oral b pro expert והמי פה שלהם..

וניסיתי את המשחת שיניים זו והמי פה שלהם,איזה לילה אחד השבוע לפני שהלכתי לישון..

ולא כ"כ אהבתי......מה גם שבמשחת שיניים של oral b יש יותר מדי מלח..לא מלח של בישול מלח אלא מלא שזה טוב לשיניים שלנו..

ולא כ"כ אהבתי..ואז בבוקר שלמחרת חזרתי לקולגייט ומוצריו..למשחת השיניים קולגייט טוטאל והמי פה שלהם קולגייט פלאקס..

וזה מה שאני עכשיו משתמש..במוצרי קולגייט לבריאות הפה שלי,המשחת שיניים שלהם,המי פה שלהם והחוט דנטלי שלהם...

ורציתי לשאול זה בסדר???וגם רציתי לשאול האם שניסיתי משחת שיניים אחרת ואז לא אהבתי אותה כ"כ ואז בבוקר שאחרי השתמשתי במשחת שיניים אחרת..

זה לא פגע בשיניים שלי נכון??

אהה..בגדול אני עכשיו חזרתי ואני משתמש כל יום עכשיו עם המוצרים של קולגייט...מה גם שיש לי עוד מעט שיננית ב-5/01/014...

ואני חזרתי לקוגייט כי לא כ"כ אהבתי את oral b ..לא יודע לא היה לי נוח בפה...וגם לא נוח כזה בשיניים..

מחכה לתשובה וערב טוב.

שלומי כהן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כללי-בריאות הפה

הוספת תגובה

• כללי-בריאות הפה - תגובה

ד``ר עדי אריאלי
    24/12/2013

שלום שלומי,
    ההמלצה היא להשתמש במשחת שיניים המכילה פלואוריד. לגבי חברה כזו או אחרת, זה נתון לבחירתו האישית של כל אחד.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו