תקופת וזמני הטיפולים אצל שיננית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תקופת וזמני הטיפולים אצל שיננית
    שלומי כהן
    23/12/2013

שלום רב לצוות פורום של רפואת שיניים.

שלום רב לכם וצוהריים טובים.

אהה היי..קודם כל אני מקווה שזה בסדר ולא תכעסו עליי שמא אני מציף אולי את הפורום

עם השאלות שלי וההודעות שלי כאן בפורום מקווה שזה בסדר..

אהה רק רציתי להגיד ולשאול ש: אני יודע שהיום לפי המקובל ולפי הנורמל ,צריך ללכת

לטיפול אצל השיננית שתסיר את האבנית ותנקה את השיניים שלנו כל חצי שנה בסה"כ פעמיים בשנה..

אבל רציתי לשאול האם זה גם בסדר לעשות שיננית כל 3-4 חודשים???

אני פשוט רוצה לשאול שאם פעם אחרונה עשיתי שיננית בתחילת אוקטובר האחרון ,אוקטובר 2013

ויש לי עכשיו תור לשיננית ב-5/01/014...אז זה בסדר לעשות מאז אוקטובר?? שזה חודשיים-שלושה פלוס מינוס..

גם יהיה לה מה לנקות אצלי בפה לא??

וגם רציתי לשאול באופן כללי שלמרות המקובל והנורמל ללכת לטיפול אצל השיננית כל חצי שנה...

אז אפשר היום בגלל שהטיפול אצל השיננית הוא טיפול מונע וחשוב לבריאות הפה שלנו...

אז אפשר היום ללכת ולעשות כל 3-4 חודשים זה בסדר???

מחכה לתשובה ויום טוב.

שלומי כהן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תקופת וזמני הטיפולים אצל שיננית - תגובה

ד``ר עדי אריאלי
    24/12/2013

שלום שלומי,
    יש לבצע סילוק אבנית לפחות אחת לחצי שנה. במקרים של מחלת חניכיים מומלץ לבצע את הטיפול לעיתים תכופות יותר בהתאם להמלצת הרופא.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו