שאלה חשובה ליישור שיניים.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה ליישור שיניים.
    שיר
    24/12/2013

שלום שמי שיר, ואני בת 15 וחצי. והייתי השבוע אצל רופא שיניים שיבדוק את השיניים שלי,עשיתי צילום פנורמי ופנים. ויש לי מנשך פתוח. הרופא אמר שבאתי מאוחר והייתי צריכה לבוא בגיל צעיר יותר, והדרך שאפשר לסדר את זה, זה לעבור ניתוח או לעקור 4 שיניים. וככה הרווח ייסגר,ואז לשים פלטה. בערך 3 שנים.וניתוח אני מעדיפה שלא לעשות.
    חשבתי על לעקור 4 שיניים כפי שאמר. רק לא הבנתי למה אני צריכה לעקור 4 שיניים בשביל לסגור את הרווח? איך זה יעזור? והאם זה יצליח? אשמח לתשובה.
    בתודה שיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה ליישור שיניים.

הוספת תגובה

• תגובה לשיר

מירי
    24/12/2013

היי,
    מניסיון כדאי לך לגשת לעוד חוות דעת לפעמים יש מצבים שעקירה רק עושה נזק!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה חשובה ליישור שיניים. - תגובה

ד``ר עדי אריאלי
    24/12/2013

שלום שיר,
    איני יכול לענות ללא בדיקה. עלייך להיבדק אצל מומחה/ית לאורתודונטיה ורק אז להחליט.
    ככלל, עקירת שיניים מאפשרות להקטין את קשת השיניים. ניתוח אורתוכירוגי לתיקון מנח לסתות מבצעים כאשר לא ניתן לתקן את ליקוי הסגר רק על ידי תזוזות שיניים.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו