רגישות בשן עם סתימה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רגישות בשן עם סתימה
    ענבל
    25/12/2013

היי
    לפני חודשיים עשו לי סתימה עמוקה (זה היה על גבול טיפול שורש, הרופאה החליטה לבסוף על סתימה).
    עברו חודשיים והכל היה בסדר, אבל עכשיו כשאני אוכלת קר אז כואב לי בשן עם הסתימה, זה לכמה שניות ונעלם, ואחרי שאני אוכלת כמה ביסים קרים שכאלה (למשל דגנים עם חלב קר), אז השן אט אט מתרגלת וזה קל יותר.
    אני משתמשת במשחת שיניים לשיניים רגישות, התחלתי לא מזמן. האם הרגישות תעלם עם הזמן? והאם נגזר עליי לא לאכול ארטיקים וגלידות יותר לעולם? :O

ענבל, בת 24

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רגישות בשן עם סתימה

הוספת תגובה

• רגישות בשן עם סתימה - תגובה

ד``ר יחיאל אלפרן
    25/12/2013

יש סיכוי שהרגישות תעלם או תשאר בדרגה נמוכה.אולם יש גם סיכוי שיום אחד יהיו כאבים ותידרשי לבצע טיפול שורש.בכל מיקרה כדאי להתמיד עם משחות נגד רגישות .לא רק לצחצח אלא להשרות את החומר על השן כמה שיותר זמן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם בטוח שאצטרך טיפול שורש מתישהו?

ענבל
    25/12/2013

האם רגישות בשן עם סתימה מעידה על כך שיבוא יום ואצטרך לעשות טיפול שורש? יכול להיות שהסתימה הזו תחזיק מעמד לתמיד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

דר אלפרן
    25/12/2013

שום דבר לא בטוח כאן.הכל יתכן.השן זקוקה למעקב פעם בשנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו