כתר זמני שעשה נזק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כתר זמני שעשה נזק
    מאיה
    05/01/2014

נשבר לי החלק החיצוני של השן. כפתרון בהול, הלכתי לרופא שהסכים לעשות לי כתר זמני (והשחיז לי את השן) אבל אמר שהוא לא יעשה זאת בלי התחייבות גם לכתר קבוע. עלות כל הטיפול היא 2500 שח. לאחר שהוא ביצע את הכתר היה לי דימום מאסיבי מאוד מהחניכיים והחלטתי שאני רוצה להפסיק את הטיפול אצלו. כשהתקשרתי והודעתי את זה, אמרו לי שזה לא אפשרי, כי עצם ההשחזה של השן היא 80% מכל העבודה. שילמתי 1500 שח שאני ממש מפחדת שירדו לטמיון (בכל זאת סטודנטית). מה ניתן לעשות במצב כזה? יש לי פגישה עם הפקידה שלו עוד יומיים במטרה לסגור את הכל. האם החוק להגנת הצרכן מגן עליי?
    שילמתי 1500 שח, כמה אני רשאית לבקש חזרה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כתר זמני שעשה נזק

הוספת תגובה

• כתר זמני שעשה נזק - תגובה

ד``ר גלית כהן
    05/01/2014

בהשחזה יורדים מתחת לחניכיים ואם היתה דלקת בחניכיים יתכן ויהיה דימום וזה לא מסמן בעייה כלשהיא.
    רופא שיניים יכול לגבות מחיר אותו הואקובע לפי מרפאתו ותחשיביו. אין כל קשר לחוק הגנת הצרכן. קיבלת טיפול שנותן הטיפול קובע את מחירו. המחיר אינו מפוקח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ויש אפשרות להפסיק את הטיפול

מאיה
    06/01/2014

יש אפשרות להפסיק את הטיפול אצל אותו רופא? או מהרגע שהוא השחיז לי את השן אני מחוייבת להמשך הטיפול אצלו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו