מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צביעה של השיניים הקדמיותמייק06/01/2014
שלום וברכה,
לפני כשנה בערך צביעת השיניים אצלי התגברה באופן מהיר יחסית אני משתדל להקפיד על צחצוח ראוי על פי איך שלימד אותי רופא השיניים וגם משתמש בחוט דנטלי.
אכן יוצא כי מדי פעם אני לא מצחצח שיניים בלילה בסטטיסטיקה של רבע לא מצחצח ושלושת רבעים כן מצחצח.
יש לציין כי אני לא מעשן ושותה קפה אך כן שותה תה נראה לי מעל הממוצע ובעיקר תה ירוק וגם יין אדום עד פעם בשבוע. בעת האחרונה אני ממעיט בשתיית תה ונמנע משתיית יין אדום. אגב אשמח לדעת עם חליטות צמחים כמו נענע ולואיזה צובעות את השיניים כמו קופאין.
כמו כן, אני סובל מדלקת מעיים שיכולה להמשיך לשאר חלקי מערכת העיכול ובעצם גם לפה.
חודש בערך לאחר טיפול השיננית אני מתחיל לראות ניצנים של צבע בשן הקידמית (בשן זו יש את התביעה העיקרית) זה דבר שלא היה בשנים האחרונות כלל. רציתי לדעת אם תוכלו להמליץ על טיפול שמחד לא יהרוס את השן ומאידך יסייע להלבין את השן. אני מעדיף להימנע ממשחת שיניים מלבינה עקב שחיקת השן המוגברת שלה. אם יש פתרון שיוכל לעזור לי אני אשמח לדעת אודותיו מלבד משחת שיניים מלבינה.
יש לציין כי אני משתמש במשחת שיניים קולגייט ולא מרידול וגם איני משתמש במי פה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צביעה של השיניים הקדמיות - תגובה
ד``ר יחיאל אלפרן08/01/2014נראה שאתה עושה הכל נכון.תה צמחים לא ידוע לי שצובע.הייתי ממליץ להתיעץ עם נטורופט/ית לגבי מרכיבי התזונה התופעה במעיים שעלולים להשפיע על הצביעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצביעה של השיניים הקדמיות - תגובה
ד``ר יחיאל אלפרן08/01/2014נראה שאתה עושה הכל נכון.תה צמחים לא ידוע לי שצובע.הייתי ממליץ להתיעץ עם נטורופט/ית לגבי מרכיבי התזונה התופעה במעיים שעלולים להשפיע על הצביעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תחושת לחץ בשיניים אחרי עקירה
שימוש בחוטים בשביל מדידות
שחיקת שיניים - חריקת שיניים
בקשר למדידות של כתרים
בלוטה בצבע אדום מאחורי השן
לימודי סייעות שיניים איפה לומדים?
כאבי שיניים כשיש דלקת בסינוסים
נסיגת החניכיים יכולה לנבוע מריבוי טיפולים מיותרים ועמוקים אצל השיננית
אוכל נתקע ברווחים בשיניים
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?