צביעה של השיניים הקדמיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צביעה של השיניים הקדמיות
    מייק
    06/01/2014

שלום וברכה,

לפני כשנה בערך צביעת השיניים אצלי התגברה באופן מהיר יחסית אני משתדל להקפיד על צחצוח ראוי על פי איך שלימד אותי רופא השיניים וגם משתמש בחוט דנטלי.
    אכן יוצא כי מדי פעם אני לא מצחצח שיניים בלילה בסטטיסטיקה של רבע לא מצחצח ושלושת רבעים כן מצחצח.

יש לציין כי אני לא מעשן ושותה קפה אך כן שותה תה נראה לי מעל הממוצע ובעיקר תה ירוק וגם יין אדום עד פעם בשבוע. בעת האחרונה אני ממעיט בשתיית תה ונמנע משתיית יין אדום. אגב אשמח לדעת עם חליטות צמחים כמו נענע ולואיזה צובעות את השיניים כמו קופאין.

כמו כן, אני סובל מדלקת מעיים שיכולה להמשיך לשאר חלקי מערכת העיכול ובעצם גם לפה.

חודש בערך לאחר טיפול השיננית אני מתחיל לראות ניצנים של צבע בשן הקידמית (בשן זו יש את התביעה העיקרית) זה דבר שלא היה בשנים האחרונות כלל. רציתי לדעת אם תוכלו להמליץ על טיפול שמחד לא יהרוס את השן ומאידך יסייע להלבין את השן. אני מעדיף להימנע ממשחת שיניים מלבינה עקב שחיקת השן המוגברת שלה. אם יש פתרון שיוכל לעזור לי אני אשמח לדעת אודותיו מלבד משחת שיניים מלבינה.

יש לציין כי אני משתמש במשחת שיניים קולגייט ולא מרידול וגם איני משתמש במי פה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צביעה של השיניים הקדמיות

הוספת תגובה

• צביעה של השיניים הקדמיות - תגובה

ד``ר יחיאל אלפרן
    08/01/2014

נראה שאתה עושה הכל נכון.תה צמחים לא ידוע לי שצובע.הייתי ממליץ להתיעץ עם נטורופט/ית לגבי מרכיבי התזונה התופעה במעיים שעלולים להשפיע על הצביעה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צביעה של השיניים הקדמיות - תגובה

ד``ר יחיאל אלפרן
    08/01/2014

נראה שאתה עושה הכל נכון.תה צמחים לא ידוע לי שצובע.הייתי ממליץ להתיעץ עם נטורופט/ית לגבי מרכיבי התזונה התופעה במעיים שעלולים להשפיע על הצביעה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו