עקירת שן אחרונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עקירת שן אחרונה
    רונית36
    10/01/2014

שלום,
    לפני שבוע עברתי עקירת שן תחתונה שמאלית האחרונה עקירה כירורגית.היו כאבים ולקחתי רק פעם אחת אופטלגין+קרח+אנטיביןטיקה מוקיספן לשבוע.
    כעבור יומיים מהעקירה עברתי הליך רפואי של החזרת עוברים בטיפולי פוריות כאשר אני נתמכת באסטרופם+אנדומטרין.(הורמונים).
    בימים האחרונים אחרי שירדה הנפיחות ועד רגע זה אני חשה בכאב שהוא יותר לחץ שמקשה עליי את הדיבור ובמאמץ קל כמו טיול בקניון למשך חצי שעה מקרין על כאבי ראש-אוזן-לסת עזים על כל הצד השמאלי התחתון בעיקר .ישנה הקלה משמעותית כשאני מניחה את הראש או לאחר שינה.
    הייתי בביקורת היום ונאמר לי שהכל נראה תקין אבל אם הכאב ימשיך אצטרך לבצע צילום מה שבעייתי כי אני בטיפולים ובתקווה שאני בהריון ממש תחילתו.

קראתי קצת באינטנרט על מכתשית ופגיעה עצבית ואני ממש חוששת לא רק על הדרך לפיתרון הבעייה אם בכלל ישנה דרך אלא גם על ההריון וביש המזל על תזמון המקרים של החזרת העוברים והעקירה.
    האם כאבים מהסוג הנ"ל הם משהו נורמאלי (קשה לי לדבר בעיקר ולבצע פעולות יומיומיות הדורשות מאמץ פיזי) לאחר שבוע..מה לעשות במצב זה? אני מאוד לחוצה בעיקר בגלל טיפולי הפוריות שיקרים לי עד מאוד והחשש שמא הסתבכתי כהוגן עם העיקרה הזו.האם המצב שלי יצריך קרוב לוודאי ניתוחי עצב וכו' או שאני סתם היסטרית....בקיצור אנא חוות דעתכם!
    אנא עזרתכם .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עקירת שן אחרונה

הוספת תגובה

• עקירת שן אחרונה - תגובה

ד``ר יחיאל אלפרן
    10/01/2014

נראה כבעיה שכיחה של דלקת מכתשית השן.טיפול מקומי פשוט של חבישה פעם או פעמיים במרווחים של יום יומיים עם חומר שנקרה אלבאוגיל הקיים אצל כל רופא שיניים.משכחים ואנטיביוטיקה לא עוזרים במקרה כזה.אם הייתה פגיעה עצבית היית מרגישה שהמקום רדום .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו