מבקשת תשובה כנה-צילומי שיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבקשת תשובה כנה-צילומי שיניים
    רוית
    23/02/2014

היום עשיתי טיפול סתימה באמצע 2 השיניים העליונות. כשסיימתי את הטיפול הסתכלתי במראה ובשן הימנית פתאום היה מעין כתם כמו של חוסר סידן, שינוי צבע מהשן הטבעית שלי. זה היה לי מוזר כי מעולם לא היה לי כתם בשיניים, אך הייתי מטושטשת מאוד לאחר חרדה בגלל הזריקה ובכיתי המון ולכן לא שאלתי כלום. כשהגעתי הביתה התאפסתי על עצמי, הסתכלתי במראה ולפתע ראיתי שיש לי מעין סדק/קילוף קטן ועגול בשן הימנית (זה נראה כאילו לקחו דגימה קטנה). חזרתי למרפאה ודיברתי עם הרופאה, היא אמרה לי בחיוך מעושה ורחב שהסדק/קילוף
    היה שם תמיד וחזרה על משפט זה כמה פעמים.
    הרגשתי שאני לא יכולה להוכיח אותה-מילה שלה מול המילה שלי ולכן חזרתי הביתה עם המון תהיות לגבי אמינות של רופאי השיניים.
    איך הרופאה יודעת מה היה לי בפה תמיד, הרי אני מכירה את השיניים שלי
    ואם לטענתה הסדק היה שם תמיד, האם ניתן לראות בצילומי השיניים שביצעתי שבוע קודם את הסדק/קילוף הקטן שנוצר באמצע השן החיצונית ?
    אשמח לתשובה כנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מבקשת תשובה כנה-צילומי שיניים - תגובה

ד``ר יחיאל אלפרן
    25/02/2014

קשה לענות על מצב כזה אם אין תמונות או צילומים של לפני הטיפול.תנסי לשלוח תמונה עכשיו אולי אפשר להסיק מזה משהו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו