כאב פנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב פנים
    אירה
    04/03/2014

שלום רב,
    לפני כחודש נפלה לי סתימה די גדולה מהשן בלסת תחתונה, שן אחורית, לפני שן בינה.
    נשאר חור די גדול בקוטר של בערך כ3-4 מ"מ.
    לפני שלושה ימים התחלתי להרגיש כאבים בפנים מתחת לעין, צמוד לאוזן וגם בתוך האוזן, במקום של השן וגם בלסת הנגדית.
    הכאב הוא לא חזק, עמום ודי קבוע בעוצמתו.
    לפעמים יש טיפה דמעות מהעין. וכל זה בצד ימין.
    בהמלצה של רופא משפחה ניגשתי נוירולוג, בדיקה תקינה והוא אמר שהכאב שלי לא מתאים לכאב של דלקת עצב המשולש, אין לי בעיה עם תנועות בפנים, צחצוח שיניים, אכילה, שתיה וכו'.
    השן לפעמים מגיב לקור, אך כאשר אני מנקה את השן עם הקיסם אחרי האוכל, זה כואב.
    השאלה שלי, האם הקרנה של השן יכולה להיות מורגשת יותר מהשן העצמה?
    האם תופעות שאני תיארתי מתאימות לבעיות בשן?
    אני נורא בלחץ מדלקת עצב המשולש, כי הבנתי שזה שייך לגידולי מוח וטרשת נפוצה.
    ולמרות שנוירולוג שולל, אני עדיין בלחץ.
    חשוב לציין שאני בהריון, שבוע 35, ובמהלך ההריון נהרסו לי הרבה שיניים, כנראה מחוסר סידן וכבר עשיתי שתי סתימות וטיפול שורש.
    ללא ספק הגודל של החור שיש לי דורש טיפול, רק רציתי לדעת אם זו יכולה להיות הסיבה לכאבים בפנים ובאוזן.

המון תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב פנים

הוספת תגובה

• דילגו עלי

אירה
    07/03/2014

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב פנים - תגובה

ד``ר עדי אריאלי
    10/03/2014

שלום אירה,
    איני יכול לענות ללא בדיקה. אני ממליץ לגשת בדחיפות לבדיקה אצל רופא שיניים או למיון במקרה של סימנים כמו כאב מתגבר, חום או נפיחות.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו