כתר קבוע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כתר קבוע
    ענבר
    08/04/2014

שלום,
    לפני שבועיים התקינו לי כתר קבוע באחת הטוחנות. שמתי לב שבצד אחד של השן ישנה אטימה מלאה לכניסת מזון אך בצד השני מזון נכנס בקלות דרך המרווחים בחניכיים וניתן להעביר חוט דנטלי ללא בעיה ומאמץ. כמובן שמזון יוצא. האם זה נורמלי ? אני ממש חוששת וחרדה שייגרם לי נזק לטווח הארוך.. האם ניתן לעשות איטום חריצים ? או האם הייתה בעיה בלקיחת מידות של הכתר מלכתחילה ? זאת הפעם הראשונה שהתקינו לי כתר כך שאני לא יודעת איך האם זה תקין.. אין לי כאבים באכילה.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כתר קבוע

הוספת תגובה

• כתר קבוע - תגובה

ד``ר יחיאל אלפרן
    09/04/2014

לכל שן משוחזרת צריך שיהיה נקודת מגע הדוקה עם השן הסמוכה על מנת שלא יהיה דחיסת מזון.כמו כן מרווח תקין באזור החניכיים שיאפשר ניקוי .אם זה לא כך יש לחזור לר לרופא המטפל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כתר קבוע

ענבר
    09/04/2014

תודה על המענה המהיר..
    האם הדבר ניתן לטיפול באופן מיידי או שמא הדבר מצריך שיחזור חוזר של כתר חדש ?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו