טיפול שורש או סתימה רגילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול שורש או סתימה רגילה
    אלי
    13/04/2014

שלום,
    הייתי אצל רופא שיניים שאמר לי על שן טוחנת מסוימת שכדאי לעשות טיפול שורש כי החור יחסית גדול. אני מבין שכל מקרה לגופו אבל ברצוני לשאול מה יכול לקרות אם עושים סתימה רגילה במקום טיפול שורש? השן לא כואבת לי באופן קבוע וכשכן כואבת זה כאב חלש ודי עמום.
    בנוסף הבנתי שבטיפול שורש בגלל שמוציאים את העצב השן נעשית חלשה יותר וחייבים כתר. הבנתי נכון? האם הכתר מחזיק לתקופה מסוימת או שאם עשיתי כתר חרסינה לשן סיימתי עם הטיפולים בשן הזאת באופן תמידי (תאורטית לפחות, אם אני משתדל לשמור על הגיינה טובה בפה)?

תודה רבה מראש וחג שמח!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול שורש או סתימה רגילה

הוספת תגובה

• טיפול שורש או סתימה רגילה - תגובה

ד``ר יחיאל אלפרן
    15/04/2014

אם יש כאבים זה מצביע על דלקת מוך השן ( בעצב של השן).אם לא מטפלים עם הזמן מתפתח נמק וזיהום ואז הטיפול יותר קשה.לאחר טיפול שורש צריך לבצע כתר אם הכותרת חלשה מה שקורה בדרך כלל.אם שומרים טוב על הגיינה והזיהום לא חוזר בשורש עם הזמן .השן יכולה לתפקד שנים רבות כשן טבעית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו