עקירת שן בינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עקירת שן בינה
    טלי
    18/04/2014

שלום
    עברתי עקירת שן בינה תחתונה לפני יומיים- ביום רביעי בבוקר. העקירה לא הייתה כירורגית, אבל מאז הכאבים לא פסקו כלל (לא החמירו אבל לא חל שיפור מרגע העקירה). אני מטופלת באטופן ובאנטיביוטיקה.
    היום הלכתי לעזרה ראשונה מפני שלא יכולתי לסבול את הכאבים, והוא אמר שיכול להיות שיש לי מכתשית יבשה אך לא בטוח בכך מפני שבד"כ זה כאב שמתחיל אחרי 3-4 ימים. בכל מקרה הוא טיפל ע"י תחבושת פנימית עם חומר חום ותמצית שאמורה לטפל במקום ולהרגיע. הכאב עדיין קיים למרות הטיפול אך באופן מופחת יותר. האם יש סיכון בטיפול זה במידה והאבחנה לא נכונה ואיני סובלת ממכתשית יבשה? היה עדיף לא לגעת ולחכות עוד כמה ימים?

בנוסף, הוא המליץ לי למרוח על המקום קורסודיל ג'ל. קניתי את המשחה, אך לא כל כך הבנתי את אופן השימוש, פשוט למרוח על מקום העקירה? יש צורך בשטיפה אחרי השימוש?

תודה
    טלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עקירת שן בינה

הוספת תגובה

• עקירת שן בינה - תגובה

ד``ר יחיאל אלפרן
    18/04/2014

זאת תופעה שכיחה לשן בינה תחתונה.ההבחנה נכונה ומה שעשה הרופא היה נכון, אבל אם זה כואב צריך לחזור על הטיפול כמה פעמים שצריך עד שהכאב יחלוף.קורסודיל מקומי זה תוספת לחיטוי אבל משני לטיפול העיקרי חבישה עם החומר החום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו