שתל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שתל
    לילך
    06/05/2014

יש לי 2 שאלות , רציתי קודם כל מהו תהליך התקנת השתל ומהם התופעות הלוואי אחרי השתל ? ושאלה שנייה קבעו לי לשיקום אחרי השתל , גם מבנה גם כתר זמני במעבדה וגם כתר רגיל? האם טעו שמים גם מבנה וגם כתר זמני כי מישהי אמרה לי שלה לא שמה כתר זמני רק מבנה , ואצלי המצב לא עקירה והשתלה באותו זמן אלא עקירה ואחרי 4 חודשים ההשתלה . אודה אם תסביר לי כי יצאתי קצת מבולבלת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שתל

הוספת תגובה

• שתל - תגובה

ד``ר יחיאל אלפרן
    08/05/2014

השתל הוא תחליף מתכתי-טיטניום לשורש השן הטבעית שנעקרת.זהו תהליך כירורגי שבו חושפים את עצם הלסת לאחר שהמקום עבר ריפוי לאחר עקירה ומבריגים את השתל לעצם .יש גם טכניקה מידית שמתקינים -מבריגים את השתל מיד לאחר עקירה אם יש תנאי עיגון להברגת השתל בעצם.תופעות הלואי כמו בכל פעולה כירוגית ,על בסיס פרטני פחות או יותר בדרגות שונות,כאב ,נפיחות ......מספר ימים.לאחר תקופת האיחוי כשלשה חודשים ,מתקינים מבנה ועליו כתר בשלב הבניים אפשר ולא חובה לשים כתר זמני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו