מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היי יש לי שאלה קצת מוזרה.אבל אשמחמור10/05/2014
אם תענו לי.....ותקראו עד הסוף
מגיל 14 עד גיל 19 בערך הייתי בחוג של קרב מגע היה יוצא לי להתמודד מול בחורה אחת דיי הרבה ובכל פעם היא הייתה תוקעת לי את המרפק בלסת (בדיוק במקום המפרק ) בגיל 16 עד גיל 19 בערך התחילו לי כאבים והלסת החלה לעשות לי קליקים לסירוגין ולא ממש התיחסתי לזה כי זה היה לסירוגין. ואז עשיתי צילומים ומסתבר שהיתה שן טוחנת שהיא חצי בפנים ובולטת לכיוון החך ומפריעה ללסת לפי מה שהרופא אמר ועקרתי אותה בניתוח כירוגי.
מאז כל הזמן יש לי שם דלקת, יום חמישי הייתי אצל רופא שיניים שאמר שהשן העליונה המשיכה לצמוח בגלל שאין שן למטה והיא פוגעת בלסת וגורמת לדלקת .אני רוצה לציין שעד היום יש לי קליקים בלסת והיא נתקעת לי או שיש לי רעד כזה ולפעמים זה גם מקשה עלי לדבר או לאכול.
יש לי כמה שאלות:
1. האם זה שהיא הייתה תוקעת את המרפק שלה בלסת שלי זה מה שגרם לשן להתעקם ולהלכד בלסת ולגרום לקליקים? והאם יש אפשרות שזה גם עיקם את השן טוחנת העליונה שעכשיו בולטת החוצה לכיוון החך?
אשמח לקבל תשובה מקצועית (אם יש אפשרות כזאת) ואשמח אפילו אם תתנו לי טלפון של מומחה שידוע שהוא טוב, אם אתם מכירים, אני גרה באזור הצפון אבל לא אכפת לי גם לנסוע למרכז.
תודה רבה רבה רבה לכל העונים והעוזרים אשמח לתשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי יש לי שאלה קצת מוזרה.אבל אשמח - תגובה
ד``ר יחיאל אלפרן13/05/2014השן העליונה ירדה בגלל חסרונה של השן התחתונה.מומלץ להבדק אצל מומח ה לפרקי לסת.מקום מומלץ זה בבית הספר לרפואת שינייים באוניברסיטת תל אביב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תחושת לחץ בשיניים אחרי עקירה
שימוש בחוטים בשביל מדידות
שחיקת שיניים - חריקת שיניים
בקשר למדידות של כתרים
בלוטה בצבע אדום מאחורי השן
לימודי סייעות שיניים איפה לומדים?
כאבי שיניים כשיש דלקת בסינוסים
נסיגת החניכיים יכולה לנבוע מריבוי טיפולים מיותרים ועמוקים אצל השיננית
אוכל נתקע ברווחים בשיניים
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?