מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כתר שןרן27/05/2014
לפני כמה ימים שמו לי כתר ע"ג זירקוניה מס 46
התאכזבתי וקשה לי לעכל כי צבע הכתר לא דומה לשיניים מקוריות וצורתו של הכתר נראה ככ צר. הרופא טען שזה נראה מצויין וצבע מתאים. התעקשתי ואני לא מרוצה מצבע וגודל צר וגובה נמוך.
איני מבין שהיום טכנולוגיה כבר משכוללת ומדוע נכשל הרופא/ הטכנאי שלא התאימו צבע כתר לשיניים אחרות וצורתו לא התאים.
מה אעשה בעניין הזה? אדרש להחליף כתר מחדש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתר שן - תגובה
ד``ר יחיאל אלפרן28/05/2014כן את זה צריך לדון עם הרופא המטפל והטכנאי המבצע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - עדכון
רן03/06/2014שלום לך
שלשום הסברתי לד"ר על צבע וצורתו של הכתר. הוא סירב לתלונתי וטען שזה נראה מצוין ולא צריך לדאוג על אסתטיקה...
באמת אני עדיין לא מעכל את העניין הזה ואשמח לקבל חוות דעת שניה במקום אחרת (ת"א או אפשר בסביבה)
אשמח לקבל מומלץ לפנות רופאים על חוות דעת שניה. תוכל לתת לי?
עדיף בת"א או אפשר בסביבה
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
דר אלפרן יחיא03/06/2014חפש באינטרנט מומחים לשיקום הפה באזורך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
דר אלפרן יחיא03/06/2014חפש באינטרנט מומחים לשיקום הפה באזורך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשיחתנו
רן03/06/2014תודה על המענה המהרה.
אחפש....
אגב, אפשר להוציא הכתר המדובק משתל ? זה יהרס את מבנה ושתל?
פעם מישהו אמר לי שאפשר לשנות את הצבע באותו הכתר?
אני הייתי רוצה להעלות התמונה כאן אבל לא רציתי שד"ר שלי יכול לראות כאן. מי יודע?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדכון
רן17/06/2014אני מקווה שאתה עדיין זוכר על מה שהתכתבנו.
לפני כמה ימים כבר ניגשתי שוב אליו ושוחחתי איתו השיחה הארוכה על צבע וצורתו הכתר ע"ג שתל שאני לא מרוצה. הוא הבין וטען שהוא מוכן לתת לי להחליף את כתר מחדש או פשוט לבטל עסקה (להחזיר לי כסף חזרה (כתר).
אני כעת מבולבל ואיני יודע מה ההחלטה שלי?
אתן לו צאנס שניה אבל הטכנאי בטח יעשה אותו דבר? או עדיף לעזוב אותו ואחפש רופא אחר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשיחתנו - תגובה
ד``ר יחיאל אלפרן17/06/2014אם זה לא מודבק קבוע וזה חרסינה על כיפת זירקוניה ניתן לשנות צבע במעבדה.אם זה במצב שלא ניתן להסיר אז צריך לחתוך את הכתר בזהירות.במצב הכי גרוגע יפגע המבנה אך לא השתל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה3 שאלות
רן17/06/2014הבנתי. לא שאלתי אותו על מדובק קבוע או זמני.
הוא פשוט שם הכתר על המבנה באופן חד פעמי וזהו.
כן זה חרסינה על כיפת זירקוניה.
(הוא לא ציין על שניתן לשנות צבע במעבדה אלא כתר מחדש בגלל גם קצת רווח בינו לשן סמוכה).
הבנתי שאם להוציא כתר אז להסיר גם מבנה. חבל שזה כבר מסובך מדי..
עדיין קשה לי להחליט שעדיף לי למצוא רופא אחר או לא?! אם אשאיר אותו הרופא ובטח לא אסמוך על הטכנאי שלו יותר.
אני יודע שתפקידך לא מאפשר להמליץ אותי...
1)מה עדיף שחרסינה על כיפת זירקוניה או זירקוניה מלאה בלי חרסינה?(או אני טועה?)
2) האם מכשיר Easyshade טוב? למה לא כול הרופאים משתמשים בו?
3) איני מבין שחשבתי שכבר כל כתרים אלה נחשבים מדויקים ביותר מאחר ומיוצרים בטכניקה ממוחשבת ובחריטה. בשורה התחתונה, הכל תלוי במיומנות של טכנאי שיניים? איך אדע שהם (טכנאים) טובים או לא?
אני מרגיש כאילו שאני במשחק הימור. חבל!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תחושת לחץ בשיניים אחרי עקירה
שימוש בחוטים בשביל מדידות
שחיקת שיניים - חריקת שיניים
בקשר למדידות של כתרים
בלוטה בצבע אדום מאחורי השן
לימודי סייעות שיניים איפה לומדים?
כאבי שיניים כשיש דלקת בסינוסים
נסיגת החניכיים יכולה לנבוע מריבוי טיפולים מיותרים ועמוקים אצל השיננית
אוכל נתקע ברווחים בשיניים
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?