מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כיפוי מוךמל15/06/2014
היי,
לפני כשבוע, תוך כדי אכילה, חשתי בפירור של השן ואז גיליתי שיש לי חור. יש לציין שלא חשתי בכאבים בכלל.
ניגשתי לרופא שיניים אשר אמר לי בהחלטיות כי יש צורך בטיפול שורש כיוון והחור עמוק. כיוון שלא ביצעתי טיפול כזה בעבר (אני בת 28) ונרתעתי הלכתי לשמוע חוות דעת נוספת.
הרופא השיניים הנוסף הסביר לי כי מדובר במקרה גבולי שבין סתימה לטיפול שורש, ושעדיף לנסות סתימה רגילה. בסוף בוצע לי כיפוי מוך.
כעת יש לי רגישות גבוהה לחום וקור.
כיצד אדע שהטיפול הצליח? שבעצם כבר אין עששת פעילה? האם בעוד פרק זמן מסויים יהיה ניתן לראות זאת באמצעות צילום?
בנוסף, אני מיועדת בחודשים הקרובים להתחיל טיפול יישור שיניים באותה לסת. האם יש לכך השפעה?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כיפוי מוך - תגובה
ד``ר יחיאל אלפרן15/06/2014כאב בחום מרמז שבסופו של דבר תצטרכי טיפול שורש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מאיה15/06/2014אז כיצד אתה מציע לי לפעול?
דבר נוסף, האם כל רופא שיניים מבצע טיפול שורש? הבנתי שיש התמחות ספציפית. יש אתר כלשהו לאתר מומחה בתחום בהתאם למקום מגוריי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תחושת לחץ בשיניים אחרי עקירה
שימוש בחוטים בשביל מדידות
שחיקת שיניים - חריקת שיניים
בקשר למדידות של כתרים
בלוטה בצבע אדום מאחורי השן
לימודי סייעות שיניים איפה לומדים?
כאבי שיניים כשיש דלקת בסינוסים
נסיגת החניכיים יכולה לנבוע מריבוי טיפולים מיותרים ועמוקים אצל השיננית
אוכל נתקע ברווחים בשיניים
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?