דחוף לחוצה מאוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף לחוצה מאוד
    מ
    23/07/2014

שלום דר התחיל מזה הייתי אצל רופא א.א.ג לפני 4 חודשים והובחן לי חורים בשקדים שנתקע שם אוכל..עכשיו לפני שבועים הפקיעות טעם כואבות לי עהלשון קצת לבנה אצלחתי להוריד את הלבן מהלשון בעזרת שפשוף הלשון.כרגע שורף לי קצת החיך העליון וגיליתי שהיא לבנה מצורף לכך תמונה.אני בת 23 בריאה ומעשנת הייתי אצל הרופא משפחה אתמול שאמר לי שזה בגלל הסיגריות אבל אני עדין בחרדה לאור מה שאני קוראת באינטרנט..אנא עיזרו לי!אני בלחץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף לחוצה מאוד

הוספת תגובה

• המשך לשאלה

מ
    23/07/2014

חשוב לציין שכשאני מצחצחת את הלשון היא לא כואבת..ובחיך יש לי תחושה של כוויה אבל לא זכור לי שאכלתי/שתיתי משהו חם והורפא משפחה אמר לי שהוא לא רואה משהו דרסטי ושזה כלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמונה נוספת

מ
    23/07/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוף לחוצה מאוד - תגובה

ד``ר יחיאל אלפרן
    24/07/2014

לא ניראה משהו חריג.אבל מומלץ להבדק עי רופא מומחה לרפואת הפה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו