היי.. בהקשר לתאונת עבודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי.. בהקשר לתאונת עבודה
    אורן
    27/07/2014

היי.. לפני כמה חודשים קרתה לי תאונת עבודה, וכתוצאה מכך נשברה לי שן הקדמית.. יש את ה4 הקדמיות אז הרביעית לא אחת האמצעיות. היא נשברה כמעט יותר מחצי.. למחרת עשו לי כתר זמני, עכשיו הבעיה שהיתה עם השן הזאת שהיא הייתה בולטת החוצה קצת.. ועד עכשיו שמו לי כתר זמני.. התוצאות איתו לא נראות משהו האמת.. כעת התחלתי טיפול של כתר קבוע שזה לוקח משהו כמו 4 מפגשים עם הרופא.. עכשיו השאלה שלי היא כזאת, האם עם הכתר הקבוע אפשר לסדר את השן העקומה, כאילו לשים את הכתר הקבוע יותר ישר שלא יבלוט כמו שהיה לפני כן? זה ייראה יותר טוב מאיך שהיה קודם? והאם אפשר לשחזר את הגודל המדוייק של השן הקודמת? ושאלה אחרונה אשמח אם תענו לי.. האם אפשר לשים גשר על כתר קבוע?? סליחה על כמות השאלות אשמח לתשובות..!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי.. בהקשר לתאונת עבודה

הוספת תגובה

• היי.. בהקשר לתאונת עבודה - תגובה

ד``ר גלית כהן
    28/07/2014

תלוי בעמדת השן המקורית, אבל ככלל ניתן עם שחזור זמני / קבוע לשנות במידה מסויימת מנח / בליטה של שן.
    אפשר לעשות יישור שיניים כשיש כתר. במקרה זה מומלץ להתייעץ עם האורטודנט לפני שמסיימים שיקום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו