דחוף!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף!
    שי
    17/08/2014

עשו לי סתימה אפורה -אמלגם בשן בינה אחורית תחתונה. עכשיו אני קוראת שסתימה אפורה היא רעילה ועוד יותר מסוכן להוציא אותה בגלח האדים. האם בעקירת השן , קודחים את הסצימה? האם עדיף לי לעקור את השן בינה הזו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף!

הוספת תגובה

• דחוף! - תגובה

ד``ר יחיאל אלפרן
    18/08/2014

יש אסכולה שטוענת שאמלגם מסוכן.הטבעונים.ויש שטועמים שלא .הרופאים הקונבציונלים.האמלגם מכיל אומנם כספית אבל לא צריך להיבהל החומר בשימוש כבר מאה שנה,אם כי דעתי שרצוי להמנע מהחומר עד שנת 2010 יוצא משימוש בעולם.בעקירה לא נוגעים בחומר.אם השן לא לעקירה וזה מטריד אותך אפשר להחליף את החומר עי רופא שמכיר את השיטת הביצוע לפי עיקרון רפואת השיניים הביולוגית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה זה אומר??

שי
    19/08/2014

שיטה הביולוגית להחלפת הסתימה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

דר אלפרן יחיא
    19/08/2014

הרופאים המצדדים בהוצאת האמלגם משתמשים בשיטות לבידוד השן בזמן הוצאת האמלגם.לדעתי זה מעט מוגזם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו