שאלה לגבי ריח רע מהפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי ריח רע מהפה
    חסוי
    06/09/2014

לום, בזמן האחרון אני מרגיש שאני סובל מריח רע מהפה.
    מספר פעמים גם בני משפחה העירו לי.

הלכתי השבוע לרופא השיניים, העלתי את הבעיה והוא בדק אותי (את החניכיים, את הלשון וגם את השקדים) ואמר שלדעתו הכל תקין בפה. (למרות שכמובן בגלל האי נעימות שיכולה להיווצר לפני הביקור אצל הרופא לעסתי מסטיק וצחצחתי שיניים כך שהגעתי לרופא עם ריח טוב בפה).

עברו מספר ימים ושוב חזרה הבעיה..(כנראה שהיא לא חזרה אלא הייתה שם כל הזמן)
    עשיתי בדיקה ונוצר אפילו מצב שאני מצחצח שיניים ומשתמש במי פה ויש ריח טוב בפה,
    ולאחר כ 10 דקות שההשפעה של מי הפה פגה שאלתי שוב בן משפחה מה מצב הריח והוא אמר שחזר הריח הרע.

קראתי מספר כתבות באינטרנט שאומנם זו סיבה נדירה אך לעיתים בעיית כבד גורמת לריח רע.
    בשנה האחרונה שתיתי אלכוהול בתדירות גבוה (פעם-פעמיים בשבוע) ואני לא מדבר על כוס בירה אחת בערב אלא על כמה כוסות בירה/וודקה

יכול להיות שיש בעיה כלשהי בכבד שגורמת לזה? (אין לי סימנים אחרים של בעיות בכבד כמו כאבים/נפיחות/בחילה או כל מני סימפטומים אחרים נפוצים)

ואם לא בכבד, מה יכולה להיות הבעיה ומה ההמלצות להמשך על מנת להעלים את התופעה הלא נעימה?
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי ריח רע מהפה

הוספת תגובה

• ובקשר ללשון

חסוי
    06/09/2014

ראיתי שהגבתם פה למישהו שכדאי להתחיל לנקות את הלשון אם יש חיפוי לבן על הלשון

אז כן אצלי יש חיפוי לבן ואני לא משתמש במכשיר לניקוי לשון
    יכול להיות שבכל זאת הבעיה בלשון למרות שהרופא בדק ואמר שלדעתו זו לא הבעיה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לגבי ריח רע מהפה - תגובה

ד``ר גלית כהן
    13/09/2014

יש אפשרויות רבות, למשל אלכוהול שמשנה את לפורת החיידקים בפה,סוג חיידקים המפריש ריח,ריח שמקורו במערכת העיכול.
    יש מחלקה בביס לרפואת שיניים בתל אביב המטפלת בנושא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו