מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לגבי ריח רע מהפהחסוי06/09/2014
לום, בזמן האחרון אני מרגיש שאני סובל מריח רע מהפה.
מספר פעמים גם בני משפחה העירו לי.
הלכתי השבוע לרופא השיניים, העלתי את הבעיה והוא בדק אותי (את החניכיים, את הלשון וגם את השקדים) ואמר שלדעתו הכל תקין בפה. (למרות שכמובן בגלל האי נעימות שיכולה להיווצר לפני הביקור אצל הרופא לעסתי מסטיק וצחצחתי שיניים כך שהגעתי לרופא עם ריח טוב בפה).
עברו מספר ימים ושוב חזרה הבעיה..(כנראה שהיא לא חזרה אלא הייתה שם כל הזמן)
עשיתי בדיקה ונוצר אפילו מצב שאני מצחצח שיניים ומשתמש במי פה ויש ריח טוב בפה,
ולאחר כ 10 דקות שההשפעה של מי הפה פגה שאלתי שוב בן משפחה מה מצב הריח והוא אמר שחזר הריח הרע.
קראתי מספר כתבות באינטרנט שאומנם זו סיבה נדירה אך לעיתים בעיית כבד גורמת לריח רע.
בשנה האחרונה שתיתי אלכוהול בתדירות גבוה (פעם-פעמיים בשבוע) ואני לא מדבר על כוס בירה אחת בערב אלא על כמה כוסות בירה/וודקה
יכול להיות שיש בעיה כלשהי בכבד שגורמת לזה? (אין לי סימנים אחרים של בעיות בכבד כמו כאבים/נפיחות/בחילה או כל מני סימפטומים אחרים נפוצים)
ואם לא בכבד, מה יכולה להיות הבעיה ומה ההמלצות להמשך על מנת להעלים את התופעה הלא נעימה?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ובקשר ללשון
חסוי06/09/2014ראיתי שהגבתם פה למישהו שכדאי להתחיל לנקות את הלשון אם יש חיפוי לבן על הלשון
אז כן אצלי יש חיפוי לבן ואני לא משתמש במכשיר לניקוי לשון
יכול להיות שבכל זאת הבעיה בלשון למרות שהרופא בדק ואמר שלדעתו זו לא הבעיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי ריח רע מהפה - תגובה
ד``ר גלית כהן13/09/2014יש אפשרויות רבות, למשל אלכוהול שמשנה את לפורת החיידקים בפה,סוג חיידקים המפריש ריח,ריח שמקורו במערכת העיכול.
יש מחלקה בביס לרפואת שיניים בתל אביב המטפלת בנושא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תחושת לחץ בשיניים אחרי עקירה
שימוש בחוטים בשביל מדידות
שחיקת שיניים - חריקת שיניים
בקשר למדידות של כתרים
בלוטה בצבע אדום מאחורי השן
לימודי סייעות שיניים איפה לומדים?
כאבי שיניים כשיש דלקת בסינוסים
נסיגת החניכיים יכולה לנבוע מריבוי טיפולים מיותרים ועמוקים אצל השיננית
אוכל נתקע ברווחים בשיניים
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?