מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עקירת שן בגלל שן בינהben dover09/09/2014
היו לי כאבי שיניים, עשיתי צילום וראו שיש לי שן בינה שצומחת ממש אל תוך השן האחרונה ו"קודחת" בו. לכן עשיתי עקירה, ועקרתי את השן האחרונה. אין כאבים יותר והתרגלתי כבר לכך שחסרה לי שן, מה שרציתי לשאול זה רק מה יקרה בהמשך עם שן הבינה ועם החור שנוצר? שן הבינה תצא באותו חור? יכול להיות שהיא תעשה עוד נזק לשן הסמוכה? או שהיא פשוט תשאר תקועה במקומה ולא תצא החוצה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עקירת שן בגלל שן בינה - תגובה
ד``ר יחיאל אלפרן09/09/2014קשה להבין איך המצב לאשורו מבלי לראות את צילום הרנטגן.יש מספר אפשריות לשאלתך.אם יש לך צילום פנורמי נא לצלם .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לי את התמונה, אבל
ben dover09/09/2014זה נראה משהו דומה לזה.
שן הבינה לא נראת לעיין, גם אחרי העקירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לי את התמונה, אבל - תגובה
ד``ר יחיאל אלפרן09/09/2014האם לא השן בינה נעקרה?אלא השן שאחריה?אז השן בינה תבצבץ מתישהו אבל תישאר לא ישרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיוק, השן הישנה נעקרה ולא שן הבינה
ben dover09/09/2014היא בוודאות רק תבצבץ? יש אפשרות שהיא תגרום לי עוד נזקים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיוק, השן הישנה נעקרה ולא שן הבינה - תגובה
ד``ר יחיאל אלפרן09/09/2014רק אם תצא מחוץ לחניכיים.למה לא נעקרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמממ אני לא רופא
ben dover10/09/2014אבל אני מניח זה בגלל שלא רואים אותה עוד? איך ניתן לעקור אותה?
השן שנעקרה כבר נפגעה משן הבינה שצמחה בדיוק עליה ולכן גם היו לי כאבים.
הרופאים (בכללית) אמרו לי שצריך לעקור. אז עקרתי. מה שהם אמרו.
בקיצור, יכול להיות שבעתיד (הלא רחוק?) אני שוב אשמע מהשן הזאת? סביר יותר שהיא קצת תבצבץ וזהו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמממ אני לא רופא - תגובה
ד``ר יחיאל אלפרן14/09/2014יש טכניקה לעקור שן זאת,אין מה לידאוג .כרגע היא לא אמורה לגרום לאיזו הפרעה .כשתבצבץ צריך לדאוג לניקיון המקום.אבל היא תמיד תישאר "עקומה" אם כי לא בהכרח תעשה בעיות.דרוש מעקב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תחושת לחץ בשיניים אחרי עקירה
שימוש בחוטים בשביל מדידות
שחיקת שיניים - חריקת שיניים
בקשר למדידות של כתרים
בלוטה בצבע אדום מאחורי השן
לימודי סייעות שיניים איפה לומדים?
כאבי שיניים כשיש דלקת בסינוסים
נסיגת החניכיים יכולה לנבוע מריבוי טיפולים מיותרים ועמוקים אצל השיננית
אוכל נתקע ברווחים בשיניים
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?