מברשת ידנית או חשמלית?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מברשת ידנית או חשמלית?
    אופיר
    22/10/2014

שלום,

רוב חיי השתמשתי במברשת ידנית.
    השתדלתי להקפיד על צחצוח נכון פעמיים ביום, השתמשתי במי פה פעם ביום, והקפדתי לנקות בחוט דנטלי את השיניים אחרי כל ארוחה. אך עדיין פעם בשנה וחצי-שנתיים היו מוצאים לי חורים.
    ב4-5 חודשים האחרונים החלטתי לנסות לעבור למברשת חשמלית.
    מבחינת חורים וסתימות אין לי כל כך איך לדעת מה יהיו התוצאות, אבל אני מרגיש שאחרי צחצוח בחשמלית השיניים שלי פשוט הרבה יותר חלקות, ואפילו נראות יותר מבריקות.

לאחרונה התחלתי לשמוע על נזקים שעלולים להיגרם משימוש במברשת חשמלית- הרס של ציפוי השן ונסיגות חניכיים, עקב כך שבחשמלית הצחצוח הוא חזק יותר.

מה דעתכם בנושא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מברשת ידנית או חשמלית?

הוספת תגובה

• מברשת ידנית או חשמלית? - תגובה

ד``ר יחיאל אלפרן
    23/10/2014

מברשת חשמלית על פי מחקרים יותר יעילה ומומלצת למי שמתקשה בצחצוח ידני.מברשות חשמליות זולות כמו ידניות שהן קשות עלולות לגרום נזק.לכן אם בחרת בחשמלית יש לחפש את הדגמים היקרים יותר עם מברשות רכות ואביזרים לניקוי בין השיניים כמו oral B precision clean.יש כמובן עוד דגמים וחברות אחרות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו