דלקת חניכיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת חניכיים
    דנה
    15/01/2015

שלום
    אני בת 25..
    לצערי רוב שנות חיי לא הקפדתי על היגיינת פה טובה. היתי מצחצחת שיניים רק בערב וגם זה לא תמיד..
    נהייתה לי דלקת חניכיים שהתבטאה בחניכיים אדומות ודימום לפעמים בזמן צחצוח וראיתי שיש לי על השיניים בחלק שקרוב לחניכיים ממש אבנית.
    החלטתי לטפל והלכתי לשיננית.
    השיננית אמרה לי שיש לי דלקת חניכיים וגם אמרה לי שיש לי כיסים בכמה שיניים אבל היא לא עשתה מזה סיפור. שאלתי אותה אם יש סיבה לדאגה, או צורך בטיפול עמוק או חס וחלילה ניתוח והיא אפילו צחקה ואמרה שממש לא, היא פשוט נתנה לי מיי פה לגרגר שבועיים, הסבירה לי איך לשמור על השיניים וביקשה שאגיע לעוד טיפול בעוד שלושה חודשים ולראות התקדמות. מחומרים שקראתי, כיסים בשיניים זה דלקת חמורה ונדרש טיפול יותר מאסיבי מאשר טיפול שיננית רגיל ומיי פה. האם יש סיבה לדאגה או שיכול להיות שהשיננית איבחנה שהכיסים עדיין במצב התחלתי והיגיינה רצינית יכולה לעשןת את העבודה? היא לא עשתה בדיקה פולשנית וממבט בחניכיים החליטה שיש כיסים. משום מה אני עדיין בלחץ.
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת חניכיים

הוספת תגובה

• דלקת חניכיים - תגובה

ד``ר יחיאל אלפרן
    22/01/2015

בדרך כלל השינניות מאבחנות מצב חמור יותר ומפנות לרופא חניכיים.כיסים רדודים לא מהוים בעיה.לאחר הסרת אבנית וצחצוח נכון הדלקת נעלמת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו