סתימה וכאבים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סתימה וכאבים
    אודרי
    03/02/2015

לפני זמן מה החלו לי כאבים בשן הטוחנת במגע עם מים ואוכל. רופא השיניים עשה לי סתימה (לא עמוקה, החור היה קטן) והכאבים המשיכו. לאחר מכן הוא הוציא את הסתימה והחליף אותה באחת חדשה, גם זה לא עזר והכאבים המשיכו. בנוסף הוא שייף מעט מאוד מהשן שמעל השן הטוחנת שהיו בה כאבים על מנת להוריד בליטה שהוא חשש שמפעילה לחץ על השן ויוצרת את הכאב, מאז גם השן העליונה, שבה בוצע השיוף, החלה לכאוב.
    מה יכולה יכולה להיות הסיבה לכאבים האלו בהתחשב בזה שסתימה אינה עוזרת? האם זה יכול להיות קשור לכך שאני חורקת שיניים תוך כדי שינה?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סתימה וכאבים

הוספת תגובה

• סתימה וכאבים - תגובה

ד``ר יחיאל אלפרן
    03/02/2015

יתכן שיש בכל זאת פגיעה מקרוסקופית בעצב השן עקב סדק שנוצר מחריקת שיניים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך מטפלים בכזה דבר?

אודרי
    04/02/2015

אילו נזקים יכולים לקרות מחריקת שיניים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך מטפלים בכזה דבר? - תגובה

ד``ר יחיאל אלפרן
    04/02/2015

תלוי במיקום הסדק. במקרה הטוב טיפול שורש מבנה וכתר במקרה הרע עקירה ושתל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו