מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אי נוחות בגלל שן בינה?שלי15/02/2015
שלום
יש לי 2 שיניי בינה עליונות שלא הוצאתי (אני פוחדת מעקירות נורא ) בנתיים חייתי עם זה בסדר(בת 36) הם ממש נמצאות מאחורה משניי הצדדים בסוף.
אתמול קמתי בבוקר ופתאום הרגשתי מין אי נוחות באיזור האחורי של השיניים מצד ימין (איפה שהשן בינה) ואני מרגישה כאילו חלק מהשן מתחכך/דוקר לי בחניכיים (אני לא יודעת אם זה זה אוליי יש לי שם פצע) כי גם עברתי לפניי שבוע וחצי לראשונה למברשת שיניים חשמלית וציחצחתי מאחורה לראשונה כמו שצריך.
בקיצור שאני אוכלת בעיקר זה ממש מורגש וממש מטריד איך אני אדע שזה שן בינה ושחייבים לעקור אותה? כי עקירה מבחינתי זה האופציה האחרונה (אני פוחדת מזה..) מה שגם שמעתי שאם עוקרים שן בינה מאוחר זה יכול להשפיע על העצב של הלסת או השפה או משהו וזה ממש מפחיד אותי, מה עושים בבקשה?
מחכה לתשובה בבקשה!
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי נוחות בגלל שן בינה? - תגובה
ד``ר יחיאל אלפרן19/02/2015על מנת לקבל תשובה מדוייקת צריך לצלם ולבדוק.בעיקרון עקירת שן בינה עליונה היא קלה יחסית והריפוי בדרך כלל ללא בעיות מה ששונה מבינה תחתונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההלכתי לבדיקה ו ...
שלי19/02/2015שלום דוקטור
הלכתי לבדיקה לפניי כמה ימים אצל רופא שיניים ושלחו אותי לצילום פנורמי וקבעתי תור למומחה כירורגיה לעקירה(.מקווה שיעבור בסדר קצת חוששת מעקירה).זאת שן שיצאה כבר למעלה האם זו תהייה עקירה כירורגית?
מה שגם מתחת לשן הזאת צומחת לה לצערי שן בינה נוספת למטה הרופא אמר בצילום בבדיקה הרגילה שהיא נראית לו כלואה..האם גם אותה יצטרכו להוציא או שהיא פשוט יכולה להישאר שם ?
תודה מראש של התשובות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההלכתי לבדיקה ו ... - תגובה
ד``ר יחיאל אלפרן23/02/2015לא אוכל לדעת ללא צילום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצרפת צילום פה שלם
שלי23/02/2015שלום דוקטור
מצרפת צילומים
תודה מראש!
המשהו המציק הוא בצד ימין של הפה,צירפתי עוד צילום תקריב של צד ימין וגם צד שמאל שיהיה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצד ימין בתקריב
שלי23/02/2015
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצד שמאל בתקריב
שלי23/02/2015
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אתה רואה משהו לא בסדר בצד שמאל?
שלי24/02/2015שלום!
שלחתי את התצלום הזה במייל לרופא נוסף(מומחה לסת ופה)והוא אמר שהוא רואה בתצלום צד שמאל הרס של עצם בלסת, הייתי רוצה בבקשה לשמוע חוות דעת נוספת בבקשה...מה זה אומר? האם עליי להיות מודאגת??האם זה גידול ? האם זה ממאיר? מה עושים??
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אתה רואה משהו לא בסדר בצד שמאל? - תגובה
ד``ר יחיאל אלפרן03/03/2015הצילום כנראה הפוך.האם הכוונה צד שמאל במקום שלא חסרה שן ויש שן לפני אחרונה טיפול שורש ומאחריו שן בינה שוכבת עם מעט הרס עצם בגלל מיקומה.זה לא ניראה כמו גידול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן , צד שמאל...
שלי03/03/2015שוב שלום דוקטור
כן , הכוונה לצד שמאל (יש פה צילום תקריב למעלה) לפניי 6 שנים בצד שמאל עקרו לי שן אחרונה טוחנת כי היא הייתה כבר הרוסה . הכוונה אם אתה רואה משהו לא בסדר בלסת עצמה??
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תחושת לחץ בשיניים אחרי עקירה
שימוש בחוטים בשביל מדידות
שחיקת שיניים - חריקת שיניים
בקשר למדידות של כתרים
בלוטה בצבע אדום מאחורי השן
לימודי סייעות שיניים איפה לומדים?
כאבי שיניים כשיש דלקת בסינוסים
נסיגת החניכיים יכולה לנבוע מריבוי טיפולים מיותרים ועמוקים אצל השיננית
אוכל נתקע ברווחים בשיניים
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?