שאלה חשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה
    איציק
    26/02/2015

לכל הנוגע בעניין

אציג את הבעיה שמיררה את חיי .
    לפני כשנה החלו לי כאבים חמורים בשרירי הפנים בעיקר באזור הלסתות כאשר פעמים רבות עיקר הלחץ הורגש מעל שני כתרים שהותקנו לי זמן קצר לפני הופעת הכאבים .
    הכאבים הפכו את הימים לבלתי נסבלים , כאבים רצופים אמנם בעוצמות שונות במהלך היום , מתפשטים משרירי הלסת לרקות ואפילו לעיתים לצוואר.
    אציין שכיוון שלא ידעתי את מקור הכאבים ניגשתי לבדיקות רבות - נוירולוג, מרפאת כאב , מומחה פה ולסת , שיאצו , דיקור , עיסויים ועוד ... תוך כדי חיפשתי באינטרנט מידע לגבי הכאב שאני חש על מנת למצוא פתרון . עם הזמן התגבשה בי המחשבה שהכאב הוא עקב הכתרים שלא מותקנים היטב ויוצרים את הלחץ . לבסוף ניגשתי שנית אל הרופא שביצע לי את הכתרים , והוא ביטל את טענותיי בהינף יד , אך שלח אותי לעשות צילום פנורמי.
    את הצילום הראיתי לו ולרופא נוסף אחר. שניהם ביטלו את טענותיי שהכאב הוא לחץ שנוצר מהכתרים.
    באקט מיואש ואחרון החלטתי לנסות לפתור את זה בעצמי (זה נשמע רע - אני יודע) , והתחלתי לחתוך את מה שהיה נראה לי מקור הלחץ - מפגש של הכתר בצד השמאלי עם השיניים שלידה . באופן פלא הלחץ ירד , ואחרי שעות של ירידת הלחץ (תחושה לא נעימנ) הכאב נעלם ....

שאלתי היא - האם היה ניתן להבחין זאת מהצילום הפנורמי שמצורף , להתמקד בכתר בצד שמאל ..

תודה ויום טוב
    איציק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה

הוספת תגובה

• שאלה חשובה - תגובה

ד``ר יחיאל אלפרן
    03/03/2015

כתרים עם מגע בכיר כלומר גבוהים מהגובה התקין בהחלט גורמים לכאב באזור.לא ניתן להבחין בצילום בשלב ראשון רק מאוחר יותר כשנוצר רווח בין השן לעצם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו