מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צילום-21/03/2015
שלום,
עברתי צילום סטטוס וכשהרופא התבונן בו הוא חשב תחילה שיש לי חור בשן 11, אך לא היה בטוח. הוא ביצע צילום של השן במרפאה ואז אמר לי שאין חור ושלעיתים הזויות של צילום הסטטוס מטעות.. האם זה נכון ואני יכולה לסמוך על זה שאם בצילום הממוקד של השן לא ראו חור אז אין לי? מציינת שיש לי כבר סתימה קטנה בשן זו.
אני מצרפת את צילום הסטטוס הכולל
ומה שהרופא חשד בו זה התמונה השמאלית למעלה, בצד של שן 11..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום - תגובה
ד``ר גלית כהן23/03/2015אכן רואים הצללה בצילום , אך זה יכול להיות סתימה ישנה ולא חור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה המשך
-23/03/2015גם מה שרואים בתמונה השמאלית העליונה בצד של שן 11 יכול להיות מהסתימה?
ומה זה אומר סתימה ישנה? יש לי שם סתימה שעשיתי לפני חודשיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה המשך - תגובה
ד``ר גלית כהן23/03/2015זה אומר שרואים שאין שם חומר שן. אין חומר שן יכול להיות כי יש סתימה או שיש עששת. בצילום ששלחת המבנה מסודר ואחיד ולכן מתאים יותר לסתימה מאשר לעששת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה, ושאלה אחרונה מתוך עניין
-23/03/2015מעניין אותי לדעת (במידה ויש אפשרות להסביר את זה לאדם שאינו רופא ולא מבין בצילומים) - מדוע בצילום האמצעי למעלה הסתימה נראית עגולה ואילו בצילום השמאלי שהשן נראת מהצד נראה כאילו הסתימה ממש צמודה לצד החיצוני של השן? האם ייתכן שמדובר באותה סתימה שרואים בזויות שונות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תחושת לחץ בשיניים אחרי עקירה
שימוש בחוטים בשביל מדידות
שחיקת שיניים - חריקת שיניים
בקשר למדידות של כתרים
בלוטה בצבע אדום מאחורי השן
לימודי סייעות שיניים איפה לומדים?
כאבי שיניים כשיש דלקת בסינוסים
נסיגת החניכיים יכולה לנבוע מריבוי טיפולים מיותרים ועמוקים אצל השיננית
אוכל נתקע ברווחים בשיניים
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?