ריח רע מהפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריח רע מהפה
    יעל
    01/04/2015

שלום רב,

כבר שבוע יש לי ריח רע מהפה שלא עובר...

לפני חודשיים עברתי בדיקה שגרתית אצל רופאת שיניים, ומלבד חידוש של 2 סתימות הכול היה תקין. יש לי נסיגת חניכיים אבל היא סטטית, ובכל ארבעה חודשים אני אצל שיננית, אני ממש מקפידה על זה.
    אני משתמשת באופן קבוע בליסטרין פעמיים ביום לאחר הצחצוח, מצחצחת לעתים יותר מפעמיים ביום, ומשתמשת במנקה לשון. מעולם לא השתמשתי בחוט דנטלי, אני יודעת שגם הוא חשוב להיגיינת הפה, אבל נראה לי שהריח הנוכחי באמת לא קשור לזה.

זמן קצר מאוד אחרי האוכל, וגם אחרי הצחצוח, אני מרגישה טעם מר בפה, בעיקר מהחלק האחורי של הלשון (ואני מגיעה גם לשם עם מנקה הלשון). כאילו זה מהאף או ממערכת העיכול... קראתי שזה יכול לנבוע מזה, אבל זה די נדיר.

האם כדאי להחליף מי פה, נניח לאוקסיפרש או תיאדנט? אני ממש אובדת עצות...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריח רע מהפה

הוספת תגובה

• ריח רע מהפה - תגובה

ד``ר עדי אריאלי
    16/04/2015

שלום יעל,
    ישנן לא מעט גורמים לריח רע מהפה ובינהם פלאק ודלקת חניכיים, בעיות במערכת העיכול, אבני שקדים, post nasal drip ועוד. התופעה נקראת הליטוזיס וישנם רופאים שמתמקדים בטיפול בה. גשי לבדיקה אצל אחד מהם.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ריח רע מהפה

שמואלי
    09/11/2015

שלום יעל,
    מה עשית אם הריח הרע כי נראלי שיש לי את אותה הבעיה כמו שלך הודה לך אם תעני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו