כתר טרומי לעומת כתר זמני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כתר טרומי לעומת כתר זמני
    קרן
    14/04/2015

מה ההבדל בן טרומי לזמני
    מבחינה איפיוני הכתר לא מתי משתמשים בכל אחד

בעבר אני זוכרת שהרופא לקח מקופסא עם מלא שיניים שן במספר שהיה חסר לי שייף והדביק , האם זה אומר שזה בהכרח כתר טרומי הוא שיש גם כתרים זמניים שניתנים ליישום באותה צורה?

למה שפציינט יהיה איכפת לו אם זה כתר טרומי או כתר רגיל אם מדובר בשן חותכת שממילא לא רואים - מה שחשוב היא הפונקציונליות שלה לא?

יש לי בעיה של איזוןנים בפה ואיבודי גבוה מנשך , האם כדאי לי לעשות בנתיים כתרים טרומיים או זמניים עד שנמצא את האיזון הנכון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כתר טרומי לעומת כתר זמני

הוספת תגובה

• תיקון

קרן
    14/04/2015

התכוונתי שן טוחנת לא חותכת שן מספר 17 ( לגבי הנימוקים למה זה צריך להיות משנה לפציינט אם זה טרומי או רגיל)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כתר טרומי לעומת כתר זמני - תגובה

ד``ר עדי אריאלי
    16/04/2015

שלום קרן,
    לא בטוח שהבנתי את השאלה. כתרים טרומיים מבוצעים ככתרים סופיים בשיניים נשירות (שיני חלב). כתרים זמניים משמשים כשחזורי מעבר ובמקומם יבואו כתרי חרסינה סופיים וזה מבוצע בשיניים קבועות.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו