פצעון מוגלתי בחניכיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצעון מוגלתי בחניכיים
    גיא
    26/04/2015

שלום,
    לפני כשלושה חודשים הבחנתי בחניכיים בפצעון מוגלתי (מעל כתר )
    לאחר בדיקה אצל רופא שיניים נאמר לי שישנה דלקת מתחת לכתר וצריך לפרק את הכתר לחטא את המקום ולעשות כתר חדש
    כמו כן הטיפול בוצע ולאחר הטיפול (כולל כתר חדש)שוב יצא הפצעון המוגלתי .נטלתי אנטיביוטיקה+מי פה תרופתיים אך ללא הועיל.
    הרופא טוען שמה שניתן לעשות כרגע הוא עקירת השן.
    אשמח לקבל חוות דעת.

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פצעון מוגלתי בחניכיים

הוספת תגובה

• פצעון מוגלתי בחניכיים - תגובה

ד``ר יחיאל אלפרן
    27/04/2015

מומלץ לקבל חוות דעת נוספת של מומחה לטיפולי שורש יתכן ויש עוד אופציה ניתוחית להציל את השן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היכן ניתן לאתר רופא בתחום

גיא
    27/04/2015

באזור חיפה?

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דקפינול ג'ל

אסי
    29/04/2015

שלום רב,

במשך זמן רב סבלתי מבעיה של חניכיים רגישות ומפצעים בפה שלא נתנו לי מנוחה ביום ובלילה.
    לפני כמה חודשים, בהמלצת רופא השיניים, התחלתי להשתמש בדקפינול ג'ל. לאחר תקופה קצרה של שימוש בתכשיר הוקל לי באופן מיידי ובכל יום שעבר, ראיתי איך שהחניכיים הופכות בריאות יותר ויותר!
    עכשיו אני מרגיש הרבה יותר טוב עד שלפעמים אני כמעט שוכח שאי פעם היו לי בעיות חניכיים. על זה אומרים "ברוך שפטרנו"!
    חוץ מזה שדקפינול ג'ל יותר יעיל ממוצרים אחרים שניסיתי, יש לו עוד יתרון – הוא נעים למריחה ולא מייצר צריבה כמו המתחרים.
    וזאת עוד סיבה בשבילי להודות למוצר המנצח הזה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו