כאב שיניים חריף עם אנטיביוטיקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב שיניים חריף עם אנטיביוטיקה
    רוני
    30/04/2015

יש לי כבר שבוע וחצי כאב חריף חזק בשן שישית לסת עליונה משמאל, זו שן שעברה טיפול שורש לפני 10 שנים, בלי כתר, ויש בה כיסים פריודנטליים, האבחנה אבצס, אני נוטלת אוגמנטין 875, כבר מנה 7 מתוך 14 והכאבים עדיין מעירים אותי בלילה, סוג הכאב, כאב דופק לאורך כל שעות היממה, עשיתי ניקוי שיננית רגיל אתמול דבר שהביא להקלה קלה, אני נוטלת נורופן ותרודנט שטיפה,שמביאים להקלה ועדיין סובלת מכאבים עזים, אודה על ייעוצך,
    תודה רוני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאב שיניים חריף עם אנטיביוטיקה - תגובה

ד``ר עדי אריאלי
    06/05/2015

שלום רוני,
    הטיפול הראשוני באבצס הוא מתן אנטיביוטיקה ולעיתים יש גם צורך בניקוז. אני ממליץ לחזור לרופא לבדיקה נוספת.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקת בשן קדמית שבה טיפול שורש ישן

נורית
    12/05/2015

תחילה קבלתי מוקסיפן ללא שיפור. אחר כך אוגמנטין וגם ללא שיפור. הוחלט על עקירה. האם זו הדרך היחידה? האם אין אפשרות לזהות את החיידק ולהתאים לו אנטיביוטיקה? ברצוני לציין שינוי בחיי לפני התחלת הדלקת: התחלתי לשחות בבריכה מחוממת במיוחד לאנשים חולים ושוחים שם הרבה ילדים בני 3 שלא תמיד שולטים בצרכים שלהם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו