היה בעיה עם ההרדמה מקומית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היה בעיה עם ההרדמה מקומית
    אוראל
    15/05/2015

לפני כמה זמן הייתי אצל הרופא בשביל איזה סתימה או טיפול שורש לא זוכרת כרגע,והוא נתן לי את הזריקת אילחוש כמובן אחרי המשחה הזו וכמובן שעברנו את כל הדבר הזה של לחכות,ולתת עוד אבל זה היה נראה לי זה היה חזק מידי. אחרי שהרופא אמר לי לפתוח עד הסוף הלסת נתקעה באמצא ולא הצלחתי אז התחלתי להיכנס ללחץ ועברו לי סרטים בראש; הוא היה צריך לעזור לי לפתוח עד הסוף (כי לא הצלחתי). איך זה קרה? האם זה מנת יתר או משיהו? זה היה ממש מלחיץ (חשוב לציין שאחרי הסרט הזה כל החצי הימני של הפנים היה מאולחש (כולל אוזן).. אני מפחדת לחזור אליו לפני שאני מוודא שמה שקרה ,לא היה מסוכן,וכמובן שלא יקרה שוב מכיוון שיש לי עכשיו סיבה חדשה לבקר אצל רופא שיניים וגם ככה יש לי חרדה דנטלית.. תודה רבה! (בת 18 וחצי)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היה בעיה עם ההרדמה מקומית

הוספת תגובה

• היה בעיה עם ההרדמה מקומית - תגובה

ד``ר יחיאל אלפרן
    20/05/2015

נישמע שהרדימו טוחנת בלסת תחתונה.זאת שן קשה לאלחש במיוחד לשם ביצוע טיפול שורש.לכן יש צורך במספר זריקות וזה מרדים את כל הלסת לשון שפתיים ולפעמים פנים.זה לא מסוכן .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וואי נכון

אוראל
    20/05/2015

זה בדיוק מה שהוא עשה לי!
    תודה רבה על התשובה; הורדת לי אבל מהלב,זה היה מפחיד.. תודה לך!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו